/ Casestudies QSight IT

QSight ITheeft in de praktijk de toegevoegde waarde bij het opzetten en beveiligen van ICT-netwerken bewezen. We beschikken dan ook over referenties van uiteenlopende ondernemingen in vrijwel alle branches.

Heeft u naar aanleiding van een bepaalde klantcase nog vragen of wilt u meer weten over bepaalde referenties? Bel of mail dan een van de onderstaande personen. 

 

Unigarant - ontzorgen

IT-oplossingen kunnen heel complex zijn. Dat kunnen wij u vertellen, maar we kunnen ook de klant laten vertellen waarom ze gekozen hebben voor een samenwerking met QSight IT en voor wat voor oplossing dit bedrijf heeft gekozen. Daarom laten wij graag onze klanten ... meer »

Máxima Medisch Centrum

"Core business van MMC is mensen beter maken en niet IT Security. Voor ons is het outsourcen van security niet slechts een technisch verhaal. Zowel bij MMC als QSight IT draait alles om mensen en persoonlijke oprechte aandacht. QSight IT denkt bij elk vraags... meer »

Rotterdam Short Sea Terminals

"De klik die wij met QSight IT voelden was doorslaggevend om met het bedrijf in zee te gaan. Je merkte meteen dat er geen onzinverhalen werden verteld, maar dat men wist waar het over ging. Ook tijdens de projecten die volgden was er die klik met de verschil... meer »

Westland Infra

Westland Infra laat de uptime in de Tuin van Europa groeien. meer »

WAN-optimalisatie NTS-group

Vaak zijn managers van bedrijven zich wel bewust van de mogelijke voordelen van WAN-optimalisatie, maar blijft het lastig om budgetten daarvoor vrij te maken zonder een heldere "return-on-investment". Hans Theuws, Manager Technisch Systeembeheer binnen de NTS-Grou... meer »

Samenwerking St. Anna Zorggroep

De beschikbaarheid van de Security Infrastructuur van St. Anna Zorggroep wordt op een nog hoger niveau gebracht. QSight IT zorgt hiervoor door onder andere de infrastructuur volledig redundant uit te voeren. meer »

Pantein Zorggroep & QSight IT

Het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer, onderdeel van de Pantein Zorggroep, heeft gekozen voor QSight IT voor het leveren en implementeren van een Single Sign-On (SSO) oplossing van Imprivata alsmede de migratie naar een nieuwe Microsoft client-server omgeving. ... meer »

Veenman. Laptops, wel de lusten niet de lasten

Veenman, de leverancier en adviseur op het gebied van afdruksystemen, document management, digitale oplossingen en proces optimalisatie weet maar al te goed wat er fout kan gaan met de ruim 200 laptops die in gebruik zijn bij de buitendienst verkopers en tech... meer »

QSight IT Security Assessment als nulmeting

OCI Nitrogen is een van de marktleiders in Europa op het gebied van stikstofhoudende meststoffen en 's werelds grootste producent van melamine. Hun meststoffen spelen een essentiële rol in de agrarische sector en in de nog steeds groeiende vraag naar voedsel in de... meer »

Leen Bakker & QSight IT

Leen Bakker is onderdeel van Blokker Holding B.V., een internationaal retailconcern met ongeveer 2.600 winkels en 23.000 medewerkers actief in 13 landen, voornamelijk in Europa. Van de, in totaal, 12 winkelformules zijn Leen Bakker, Blokker, Bart Smit, Marskramer,... meer »

QSight IT helpt AZM met Imprivata - partner van Steunpunt NEN7510

OneSign biedt veilige toegang tot nieuw SAP ZIS-systeem meer »

Katwijk Noordwijk Wi-Fi

De gemeenten Noordwijk en Katwijk hebben een nieuwe Wi-Fi-voorziening. De draadloze internettoegang is geïmplementeerd door QSight IT. Zo is in beide gemeentehuizen draadloos internet beschikbaar voor bezoekers. Intern is er een afgeschermde Wi-Fi-verbinding. Deze... meer »

Hoogvliet binnen de retail

Supermarktketen Hoogvliet heeft in haar 62 supermarkten onlangs een zelfscansysteem in gebruik genomen. QSight IT leverde daarvoor de WLAN-infrastructuur. Het zelfscansysteem is geleverd door ict-dienstverlener Centric. De complete Wi-Fi-infrastructuur voor de 62 ... meer »

ORTEC en QSight IT

Implementatie LAN en WLAN bij verhuizing ORTEC   meer »

Hoyer Global Transport

Hoyer Global Transport is één van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van deur-tot-deur containertransport. Een bedrijf dat totaal afhankelijk is van de continue beschikbaarheid van applicaties en data voor de diverse wereldwijde eigen vestigingen en agent... meer »

Heeft u vragen?
Martijn de Ruiter
Sales manager

Heeft u vragen? Dan kunt u mij altijd een mail sturen óf bellen. 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.