/ Hoyer Global Transport

Hoyer Global Transport is één van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van deur-tot-deur containertransport. Een bedrijf dat totaal afhankelijk is van de continue beschikbaarheid van applicaties en data voor de diverse wereldwijde eigen vestigingen en agenten. Om deze continue beschikbaarheid te realiseren werd QSight IT ingeschakeld. Bij calamiteiten op het belangrijkste datacenter in het hoofdkantoor in Rotterdam, moet Hoyer meteen kunnen uitwijken naar een tweede datacenter. De gecombineerde vakkennis van QSight IT op het gebied van storage, networking en datacommunicatie kwam goed van pas bij het ontwerpen van dit scenario.

 Hoyer Global Transport & QSight IT

Continue toegang tot data is voor elk bedrijf van levensbelang. Maar een calamiteit kan altijd plaatsvinden. Op zo'n moment is het prettig als je kunt rekenen op een tweede datacenter waar meteen naar kan worden uitgeweken. Voor Hoyer maakt QSight IT dit mogelijk met een nieuwe storage-omgeving en dark fiber. Living uptime in optima forma.
 
Direct uitwijken door replicatie, virtualisatie en dark fiber. De oplossing lag in de combinatie van een op maat gemaakt storage-ontwerp met een dark fiber verbinding.
De configuratie bestaat uit EMC storage- en replicatiesystemen en servers met VMware virtualisatie software. En voor de verbinding tussen de datacenters is gekozen voor een dark fiber van Eurofiber, aangestuurd door MRV CWDM-multiplexers. Dit maakt het mogelijk om gelijktijdig iSCSI, Fibre Channel en Gigabit Ethernet te transporteren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van laserlicht met verschillende golflengtes. Het resultaat is een snelle en veilige replicatie-omgeving, waarbij in geval van een calamiteit binnen zeer korte tijd kan worden overgeschakeld naar het tweede datacenter.
 

Hoyer Global Transport

Hoyer Global Transport b.v. is een 100% dochter van Hoyer GmbH, één van 's werelds grootste partijen op het gebied van deur-tot-deur containertransport.
Het hoofdkantoor van Hoyer Global Transport is gevestigd in Rotterdam. Daarnaast zijn er vestigingen in Houston, Singapore, Shanghai, Dubai en Sao Paulo, aangevuld met een netwerk van agenten in vijftig belangrijke havens. De totale omzet van de Hoyer Group wordt voor 2008 geschat op 950 miljoen euro.
 

Transport en living uptime

Transport is een belangrijke pijler van de economie. Om de continuïteit te kunnen waarborgen is de controle op alle processen dan ook belangrijk. Living uptime kan hier een belangrijke rol in spelen. Bijvoorbeeld door de inzet van hoogwaardige ict-voorzieningen, zoals EMC storage- en replicatiesystemen. Ict is de facilitator geworden van de menselijke vooruitgang. De rol van informatie- en communicatietechnologie wordt groter en groter. En daarmee groeit de afhankelijkheid van de technologie. Ict móet werken. 24 uur per dag. Overal ter wereld. In bedrijven en winkels. Op kantoor en thuis. De wereld zonder Ict bestaat niet meer. De realisatie van ict-infrastructuren is onze business. En 'living uptime' is onze ambitie.
 
Dat we elke dag gebruik kunnen maken van de laatste technologische ontwikkelingen móet ook normaal zijn. Om efficiënter te kunnen werken, plezieriger te leven, zorgelozer te winkelen, sneller te reizen - en ga zo maar door. Technologie heeft pas rendement als de kennis er is om er optimaal gebruik van te maken. Die kennis heeft QSight IT. De technologische componenten komen van 's werelds beste merken. Die combinatie maakt dat QSight IT behoort tot de top van de markt, actief voor uiteenlopende gebruikers in diverse sectoren. De rode draad: een continue en veilige beschikbaarheid van kritische data.

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Volg QSight IT op social
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.