/ Pantein Zorggroep & QSight IT
01-10-2013, 1:00 door Qi ict

Het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer, onderdeel van de Pantein Zorggroep, heeft gekozen voor QSight IT voor het leveren en implementeren van een Single Sign-On (SSO) oplossing van Imprivata alsmede de migratie naar een nieuwe Microsoft client-server omgeving.

NEN7510

Het doel van de SSO oplossing is tweeledig. Ten eerste kan hiermee worden voldaan aan de eisen met betrekking tot authenticatie en identificatie als gesteld in de NEN7510 norm, waarbij voor de eindgebruikers gemak en tijdwinst wordt behaald. Daarnaast faciliteert de oplossing de migratie van toepassingen van Novell naar een nieuwe Windows en Citrix omgeving. De SSO oplossing is gebaseerd op Imprivata OneSign in combinatie met het fysieke toegangscontrole passysteem.

Het migratieproject is door QSight IT uitbesteed aan haar partner Borg Projecten, die als onderaannemer optreed. Vanaf augustus 2009 zijn QSight IT en Borg Projecten en QSight IT gestart met deze projecten. Borg Projecten draagt zorg voor de applicatiemigratie van Novell naar de nieuwe Windows/Citrix omgeving.

Over Pantein Zorggroep

Pantein Zorggroep biedt een brede dienstverlening in gezondheid, wonen, welzijn en zorg. Pantein Zorggroep bestaat uit: Maasziekenhuis Pantein, Thuiszorg Pantein, Zorgcentra Pantein en Pantein Wonen. Pantein heeft nu de meest brede portfolio van Nederland: een ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, GGZ (joint venture met GGZ Oost Brabant), alle vormen van thuiszorg en een woningcorporatie.

Gerelateerde fabrikanten
Klik op een van de fabrikanten voor meer informatie.
Gerelateerde producten/oplossingen
Hier vindt u gerelateerde producten. 
Heeft u vragen?
Dirk Bolte
business unit manager regio zuid

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen als het gaat om bovenstaande onderwerpen. 

Deel deze pagina
Volg QSight IT op social
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.