/ Branches

Jarenlange ervaring: dat is wat QSight IT groot maakt binnen de branches zorg, overheid, industrie en transport, retail, onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Voor elke branche zijn er gespecialiseerde accountmanagers werkzaam binnen ons bedrijf. 

Ict-trends en ontwikkelingen, branchegericht

QSight IT heeft ruime ervaring in verschillende branches in Nederland. Elke branche heeft specifieke kenmerken en eigenschappen, en de ict infrastructuur behoefte van elke branche is anders. Wij onderkennen dat en hebben ons gefocust op een aantal branches. Deze focus zorgt ervoor dat u altijd praat met een accountmanager die weet wat er speelt in uw branche. En die ook weet welke van onze oplossingen daar het beste bij passen qua budget en techniek. Maar ook als uw organisatie niet in deze branches werkzaam is kunnen wij u uiteraard van dienst zijn.

Financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening: van vertrouwen naar duurzame groei Sinds de crisis ligt de financiële sector onder een maatschappelijk vergrootglas. Banken en financiële instellingen staan voor de uitdaging om het vertrouwen terug te winnen. Of het nu ... meer »

Industrie

QSight IT onderkent de diverse trends in de branches Industrie en Transport en heeft de juiste vakkennis in huis om de juiste ict infrastructuur te ontwerpen in deze sector. Veel industriële ondernemingen hebben verschillende locaties. Een optimaal en kosteneffici... meer »

Overheid

Gemeenten zijn voor de burger een belangrijke en herkenbare 'ingang tot de overheid'. meer »

Retail

De retailbranche heeft behoefte aan een ict-infrastructuur met een zeer hoge uptime. QSight IT helpt retailers met het bouwen van een dergelijke infrastructuur. Retailers switchen onbewust tussen online- en offline en daarom is cross channel de oplossing voor uw r... meer »

Zakelijke dienstverlening

Bedrijven binnen de zakelijke en financiële dienstverlening kunnen niet zonder een snelle, veilige en 100% betrouwbare ict-infrastructuur. Juist binnen deze branche slaat het 'Nieuwe Werken' enorm aan. meer »

Zorg

Cure & care, privacy & systeemveiligheid, het koppelen van meerdere locaties en grote hoeveelheden data, toegang tot planningssystemen. Dat zijn maar een paar belangrijke onderdelen om rekening mee te houden bij ict infrastructuren in de zorgsector. ... meer »

Overige branches

QSight IT heeft ervaring in allerlei branches en niet alleen in industrie en transport, onderwijs, gemeentelijke overheid, retail, zakelijke dienstverlening en zorg. meer »

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.