Loading...
Cure & Care 2018-06-12T12:07:32+00:00

Adviesgesprek aanvragen
Download klantcase

Uw zorg is onze zorg

Privacy & systeemveiligheid, het koppelen van meerdere locaties, grote hoeveelheden data en toegang tot planningssystemen. Dat zijn maar een paar belangrijke onderdelen om rekening mee te houden bij ict infrastructuren in de zorgsector.
Planning en centrale organisatie zijn speerpunten bij het kosten-effectiever maken van bijvoorbeeld een zorginstelling of ziekenhuis. Bij ict in de zorgsector is kost-effectief management daarom een steeds belangrijker onderdeel van de algehele ict-infrastructuur. QSight IT denkt hier met u in mee en zoekt naar de beste oplossing.

Zorg-gerelateerde data: extra privacy gevoelig

Door de vele verschillende informatieverwerkende processen en de verschillende instellingen die binnen de zorg samenwerken, moet u er rekening mee houden dat alle opgeslagen data extra goed beveiligd is. Data in de zorg is verder vaak extra privacy-gevoelig. Een goed voorbeeld hiervan is het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD).

QSight IT oplossingen en ict diensten voor de zorg

Onze experts realiseren storage en virtualisatie omgevingen en backup- en restore systemen voor zorginstellingen. Deze zorgen ervoor dat uw gegevens zo snel mogelijk beschikbaar zijn, met een zo hoog mogelijke uptime. Zonder in te leveren op veiligheid.

Kosten besparen in zorg-ict zonder verlies van veiligheid en kwaliteit

De zorg kenmerkt zich door een exponentiële groei van de hoeveelheid data waaronder beeldmateriaal, en door een grote verscheidenheid aan locaties. Een optimaal, veilig en kostenefficiënt netwerk van routers, switches en vpn-verbindingen tussen deze locaties is daarom van groot belang. Firewalls en VPN’s, authenticatie, Intrusion Prevention en DDoS bescherming zijn belangrijke bouwstenen voor een goede beveiliging van uw zorgomgeving. En met Mobile Device Management heeft u sterke beheeromgevingen voor de mobile devices van uw werknemers.

Continu onderhoud

QSight IT onderhoudscontracten geven u de zekerheid dat u bij storingen snel weer in de lucht bent: vervangende apparatuur hebben wij standaard voor u op voorraad.
En wilt u dat wij ict infrastructuur voor u managen, dan doen we dat graag voor u. Ons QSight IT Remote Control Center waakt 24 x 7 over uw infrastructuur en lost storingen op voordat u ze in de gaten heeft. Changes worden in minimale tijd uitgevoerd. Zo ontzorgen wij uw zorg.

Wij kijken graag samen met u of uw exploitatiekosten omlaag kunnen zonder in te leveren op efficiëntie en kwaliteit.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Cure & Care nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.