Loading...
Retail2018-09-21T09:22:23+00:00

Adviesgesprek aanvragen
Download klantcase

IT oplossingen voor de retail

De retailbranche heeft behoefte aan een IT-infrastructuur met een zeer hoge uptime. QSight IT helpt retailers met het bouwen van een krachtige IT-infrastructuur. Retailers switchen onbewust tussen online- en offline en daarom is cross channel de oplossing voor uw retailonderneming. Belangrijk is dat online- en offline naadloos op elkaar aansluit. Dus wat moet u doen om verkoop en klantinteractie te stimuleren? Juist, via meerdere kanalen en vanuit een integraal klantbeeld opereren. Daarnaast is het belangrijk om in alle kanalen een herkenbare positionering en een goed serviceniveau te bieden. Krachtige IT oplossingen voor de retail zorgen voor extra omzet en efficiënte communicatie met uw klanten.

Creëer een optimale klantbeleving via cross channel retail

De opkomst van mobile en e-commerce heeft de retailbranche fundamenteel veranderd. Door cross channel retailing (het online- en offline bedienen van uw klanten) is een dergelijke IT-infrastructuur van groot belang. Het is belangrijk om in alle kanalen een herkenbare positionering te creëren en een goed serviceniveau te bieden. Dit heeft namelijk een significante impact op de totale klantbeleving. Belangrijke aanjagers van cross channel retail zijn flexibele bewegingen van de consument tussen online- en offline, evenals fusies tussen on- en offline spelers. Maar de eveneens stijgende participatiegraad van ouderen op de online markt, alsmede vereenvoudigde betalingsmogelijkheden zoals iDEAL dragen in belangrijke mate bij aan het succes van e-commerce.

QSight IT oplossingen voor de retail

Wij bieden IT oplossingen voor de retail die zeer goed aansluiten bij de trends en ontwikkelingen in deze sector.

  • Voor de opslag van data realiseren wij storage en virtualisatie omgevingen en backup- en restore systemen voor retailorganisaties. Het doel hiervan is de gegevens zo snel mogelijk beschikbaar te hebben, met een zo hoog mogelijke uptime. Redundantie is hierbij een belangrijk element. Datacenters met uitwijk naar een distributiecentrum op tientallen kilometers afstand is een goede basis voor een opslagsysteem met een zo hoog mogelijke uptime. Koppelingen via darkfiber verbindingen van Eurofiber zijn hierbij essentiële componenten.
  • De retail kenmerkt zich ook door een snelle groei van de hoeveelheid data en een grote verscheidenheid aan locaties.
    Een optimaal en kostenefficiënt netwerk van routers, switches en vpn verbindingen tussen deze locaties is van groot belang voor de beschikbaarheid van de grote hoeveelheid data. Wij rekenen graag met u door of uw exploitatiekosten omlaag kunnen door het netwerk aan te passen of zelfs te vernieuwen.
  • Door gebruik te maken van standaard internetverbindingen met daarover heen een VPN kan een corporate netwerk worden gebouwd met een hoge betrouwbaarheid en een zeer hoge beveiliging. Meekijken is vrijwel onmogelijk.
  • De sterke groei van smartphones en tablets vraagt om sterke beheer omgevingen voor deze devices. Met mobile device management heeft u uw mobiele werkers en medewerkers op alle retaillocaties onder controle, of de devices nu uw eigendom zijn of van uw medewerkers. En zoals al eerder genoemd maakt Wi-Fi in de retail een zeer sterke groei door: enerzijds voor eigen gebruik in combinatie met handscanners, laptops en voorraadopnamesystemen, anderzijds als gastnetwerk voor de klant. Allemaal vanuit een centraal managementplatform.

QSight IT onderhoudscontracten geven u de zekerheid dat u bij storingen snel weer in de lucht bent: vervangende apparatuur hebben wij standaard op voorraad. En wilt u dat wij de ICT-infrastructuur voor u managen, dan doen we dat graag voor u. Ons QSight IT Remote Control Center waakt 24 x 7 over uw infrastructuur en lost storingen op voordat u ze in de gaten heeft. Changes worden in zeer korte tijd uitgevoerd.

Adviesgesprek aanvragen

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Retail nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link