Loading...
Zorg2019-08-01T11:41:22+00:00

Adviesgesprek aanvragen

Uw zorg is onze zorg

De zorgsector is hard op weg om de ‘magische grens’ van €100 miljard aan jaarlijkse kosten te overstijgen. Om onze kinderen niet op te zadelen met een probleem is adequaat handelen vereist, niet door alsmaar meer geld te pompen in de zorg. De innovatiekracht en het ondernemerschap moeten worden versterkt om de zorgsector houdbaar te maken voor de toekomst. Een zorgtransformatie is nodig, een fundamentele verandering in de visie en werkwijze van een organisatie die onomkeerbaar is. IT oplossingen voor de zorg zijn hierdoor van groot belang.

Digitalisering Zorg

Het beleid van de Nederlandse overheid is gericht op het bevorderen van zelfredzaamheid en participatie. Dit in combinatie met de toenemende zorgvraag dwingt zorginstellingen om na te denken over de inzet van digitale middelen en het bieden van flexibiliteit in communicatie tussen patient/client en zorgprofessional. Een digitale wereld waarin de patiënt/client niet alleen centraal staat, maar ook zelf de regie kan nemen in zijn zorgproces. Beveiligde patientenportalen en/of een link naar een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) zijn hierbij een eerste vereist maar ook de inzet van smart devices en het Internet of Things (IoT) kan hierin uitkomst bieden.

Cloud technologie kan de zorgsector helpen door applicaties en data centraal via een gecontroleerde “voordeur” te faciliteren aan de mobiele en flexibele zorgprofessional, terwijl via de “achterdeur” gecontroleerde en beveiligde koppelingen gemaakt kunnen worden met applicatie leveranciers (SaaS) en transmurale partners.

Open architectuur noodzaak

De zorgsector is als geen andere sector een enorm digitaal informatie netwerk, met enerzijds ICT systemen tussen organisaties (transmurale koppelingen) en leveranciers (SaaS) en anderzijds mobiele en flexibele toegang tot deze ICT systemen vanuit de zorgprofessional en de patient/cliënt zelf. Behoefte aan IT oplossingen in de zorg geeft een enorm spanningsveld met zaken als beveiliging en beschikbaarheid. Door de verspreiding van het zorgaanbod wordt de samenwerking rondom de patiënt/client tussen eerstelijns-, tweedelijns- en derdelijnszorg steeds belangrijker. Of het nu gaat om een enkele zorginstelling of een regio waarbij de volledige keten moet worden ondersteund. Voor de IT afdeling van een Cure of Care instelling betekent dit vaak een verhoging van de beheers last, een ontwikkeling welke niet past bij de krimpende budgetten.

IT oplossingen voor de zorg

Steeds vaker zien wij dat zorgorganisaties zelf nieuwe digitale technologieën uitproberen. Dat ze zelf op zoek gaan naar producten die de zorg en de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Maar hoe borg je de privacy van de cliënt bij dergelijke digitale initiatieven? QSight IT is de ICT-partner van Nederlandse zorginstellingen en kan middels haar uitgebreid portfolio aan oplossingen en diensten bijdragen aan de zorgtransformatie binnen de Cure en Care markt. Onze visie is om u te ondersteunen in uw ambitie naar een open maar vooral ook veilige en toekomstgerichte ICT omgeving voor uw medewerkers en clienten.

  • Onze onderhoudsdiensten (IntelliCare) geven u de zekerheid dat u bij storingen snel weer in de lucht bent: vervangende apparatuur hebben wij standaard voor u op voorraad.
  • Wilt u dat wij uw ICT-infrastructuur voor u managen, dan doen we dat graag voor u via onze dienst IntelliDefense.
  • Ons QSight IT Remote Control Center waakt 24 x 7 over uw infrastructuur en lost storingen op voordat u ze in de gaten heeft.
  • Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van alle security incidenten mede veroorzaakt wordt door onwetendheid en het onjuist handelen van eigen medewerkers. Medewerkers moeten begrijpen dat zij een belangrijk onderdeel uitmaken van de informatieveiligheid en privacy binnen hun organisatie. Met behulp van een Security Awareness training leren wij uw medewerkers wat zij hierin kunnen betekenen. Daarnaast geven wij hen allerlei tips hoe zij veiliger kunnen werken.

Onze specialisten zijn thuis in de wereld van specifieke zorg wet- en regelgeving, wij kunnen u ondersteunen met onze kennis en kunde bij het voldoen aan de AVG, NEN7510, het Logius normenkader, etc. Een toekomst gerichte visie op ICT in de zorg in combinatie met een gedegen netwerk en security architectuur kan het hoofd bieden aan wijzigende wet- en regelgeving. En middels onze monitoring dienst (IntelliGuard) kunnen wij u garanderen dat u blijvend hieraan voldoet.

Download whitepaper ‘De vijf grootste digitale gevaren voor de zorg’

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Cure & Care nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link