Loading...
Industrie2019-08-01T11:51:28+00:00
Klantcase CRV

Adviesgesprek aanvragen

IT oplossingen voor Industrie & Transport

QSight IT onderkent de diverse trends in de branches Industrie en Transport en heeft de juiste vakkennis in huis om de juiste IT infrastructuur te ontwerpen in deze sector. Veel industriële ondernemingen hebben verschillende locaties. Een optimaal en kostenefficiënt netwerk van routers, switches en vpn-verbindingen tussen deze locaties is van groot belang voor de beschikbaarheid, zodat u altijd op uw applicaties kunt rekenen. Scheiden van productie- en kantoornetwerk is vanzelfsprekend, maar veilig koppelen, dat kan QSight IT ook voor u doen. Ook het snel beschikbaar stellen van data is een pré en de basis voor het opzetten van een twin datacenter.

Duurzaamheid hoog op de agenda

Door de crisis vindt er een verschuiving plaats van de focus op kerncompetenties naar dienstverlening en klantoplossingen. Industriële ondernemingen verdiepen zich steeds meer in de specifieke klantwensen en proberen zich te onderscheiden met innovatieve productontwerpen, diensten en totaal concepten. Duurzaamheid is iets wat momenteel hoog op de agenda staat binnen de industrie. Vaak zijn er projectgroepen die zich hiermee bezig houden. Dat betreft vooral het maken van duurzame producten, en het liefst op een duurzame wijze. Groen is heel belangrijk en vooral ook de uitstraling hiervan naar buiten.

Door steeds meer focus op de klantwensen en dienstverlening zien ook wij dat bedrijven weer meer bezig zijn met innovaties die tegemoet komen aan die klantwensen. Dit betekent vaak dat men weer buiten de ‘comfortzone’ gaat acteren. Het ondernemen in de industrie komt hierdoor weer naar boven. Optimalisatie van de bedrijfsprocessen en logistieke processen zijn belangrijke speerpunten binnen de industriële sector. Men ziet duidelijk dat door een zo hoog mogelijke efficiëntie veel geld valt te verdienen c.q. te besparen. Flexibiliteit van het personeel en hun inzet levert ook veel efficiëntie op. Keteninnovatie zorgt voor een gestroomlijnde productie met korte doorlooptijden. Dit levert concreet een concurrentievoordeel op. Dus door processen, van toeleverancier tot aan de klant, onder controle te hebben en indien mogelijk digitaal te verbinden wordt er een grotere efficiëntie behaald.

QSight IT oplossingen en diensten voor Industrie & Transport

Voor de branches Industrie en Transport heeft QSight IT een aantal oplossingen en diensten in haar portfolio die de ontwikkelingen in deze sectoren effectief kunnen ondersteunen:

  • Het outtasken van uw ICT-infrastructuur: het QSight IT Remote Control Center waakt 24 x 7 over uw infrastructuur en lost storingen op voordat u ze in de gaten heeft. Changes worden in zeer korte tijd uitgevoerd.
  • Voor de opslag van data realiseren wij storage en virtualisatie omgevingen en backup- en restore systemen die tot doel hebben de gegevens zo snel mogelijk beschikbaar te hebben, met een zo hoog mogelijke uptime. De basis voor het opbouwen van een twin datacenter.

Scheiden van productie- en kantoornetwerk is vanzelfsprekend, maar veilig koppelen is ook mogelijk. In de industriële sector is vaak sprake van Intellectual Property, firewalls en VPN’s, authenticatie, Intrusion Prevention en DDoS bescherming. Dit zijn belangrijke bouwstenen voor een goede beveiliging.

Vooral in de transportsector is een sterke groei van smartphones en tablets zichtbaar. Dat vraagt om sterke beheer omgevingen voor deze devices. Met mobile device management heeft u uw mobiele werkers onder controle, of de devices nu uw eigendom zijn of van uw medewerkers.

QSight IT onderhoudscontracten geven u de zekerheid dat u bij storingen snel weer in de lucht bent: vervangende apparatuur hebben wij standaard op voorraad.

Download klantcase CRV

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw branche nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link