Loading...
Media 2018-09-21T09:27:26+00:00
KlantCase Hearst Magazines

Adviesgesprek aanvragen

Innovatieve IT oplossingen voor mediabedrijven

Als gevolg van internet en social media zijn er nieuwe kanalen ontstaan waardoor communicatie en informatie-uitwisseling wijzigt. Krachten die dit veroorzaken zijn sociale netwerken, mobiele technologie, clouddiensten, analytics (Big Data), en internet of things.

Ieder gebied levert innovatie en zorgt voor disruptie, gecombineerd veroorzaken ze zakelijke en maatschappelijke revolutie waarin ook IT haar rol, positie en toegevoegde waarde opnieuw dient te bepalen. Hedendaagse trends en technologie vereisen een verandering in het denken, de aanpak en inrichting, het onderhoud en de aansturing. Daarnaast zullen reeds bestaande diensten nog geruime tijd moeten worden ondersteund. Tevens is er de noodzaak ontstaan om nieuwe zakelijke initiatieven te kunnen ondersteunen. Met andere woorden:

  • IT wordt geacht in ‘near real time’ te reageren en anticiperen op veranderingen in de markt, zoals bij consumenten of concurrenten;
  • Conventionele IT-oplossingen, diensten en dienstverleners kunnen hierop niet adequaat reageren, ze zijn gewoonweg ‘te traag’, traditionele IT oplossingen en diensten zijn zeker niet overbodig, voor specifieke toepassingen en omstandigheden is het mogelijk nog steeds de beste keuze.

Mediabedrijven hebben daarom behoefte aan een IT oplossingen die snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. QSight IT helpt met het bouwen van een dergelijke infrastructuur, on premise, in de cloud of in een hybride vorm. Welke vorm u ook kiest QSight zorgt ervoor dat u een herkenbare positionering en een goed serviceniveau kunt bieden.

QSight IT diensten voor mediabedrijven

QSight IT heeft een aantal oplossingen en diensten in haar portfolio die zeer goed aansluiten bij de trends en ontwikkelingen in uw sector.

Voor de opslag van data realiseren wij storage en virtualisatie omgevingen en backup- en restore systemen. Het doel hiervan is de gegevens zo snel mogelijk beschikbaar te hebben, met een zo hoog mogelijke uptime. Redundantie is hierbij een belangrijk element. Voor het bewerken en transporteren van media data bieden wij supersnelle netwerkinfrastructuren.

De sterke groei van smartphones en tablets bij journalisten en redacties vraagt om sterke beheer omgevingen voor deze devices. Met mobile device management heeft u uw mobiele werkers en medewerkers op alle plaatsen in de wereld onder controle, of de devices nu uw eigendom zijn of van uw medewerkers. Allemaal vanuit een centraal managementplatform.

QSight IT-onderhoudscontracten geven u de zekerheid dat u bij storingen snel weer in de lucht bent: vervangende apparatuur hebben wij standaard op voorraad. En wilt u dat wij ict infrastructuur voor u managen, dan doen we dat graag voor u. Ons QSight IT Network Operating Center waakt 24 x 7 over uw infrastructuur en lost storingen op voordat u ze in de gaten heeft. Changes worden in zeer korte tijd uitgevoerd.

Download klantcase Hearst Magazines

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw branche nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.