/ Cloud back-up
19-6-2015, 6:30 door

Voordelen cloud back-up

cloud-backupOndanks alle voorzorgsmaatregelen zoals het creëren van een high availability datacenter blijft voor iedere organisatie backup en restore een kritische taak. Het beheren van een back-up oplossing kost dagelijks tijd, het vraagt regelmatig om aanpassingen en vaak is er een faciliteit nodig om de back-up remote op te slaan. Het remote opslaan van back-up data zorgt voor een betere beveiliging maar veroorzaakt ook een langere restore tijd wanneer deze data nodig is.

Back-up buitenshuis
Het buitenshuis opslaan van back-ups is echter wel van fundamenteel belang. Wanneer er een calamiteit in het datacenter optreedt is het risicovol als de back-up data zich ook in datzelfde datacenter bevindt.

Het omslachtige tapes wisselen en tapes uit huis brengen kunt u vanaf nu vergeten. QSight IT biedt in samenwerking met LiveCare de dienst BackupCare aan voor de Microsoft Azure omgeving. Een unieke Backup-as-a-Service oplossing, waarbij u gebruik maakt van de Azure cloud voor het opslaan van uw off-premise backup, QSight IT en LiveCare nemen het beheer hiervan voor hun rekening.

livecare logo

Azure Cloud Back-up
Uw back-up wordt opgeslagen in de geavanceerde Azure datacenters van Microsoft, u heeft de zekerheid dat uw data veilig is en veilig blijft, waarbij  normen als ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 en SOC 2 als leidraad zijn genomen. QSight IT en LiveCare bewaken het proces en controleren de resultaten, en helpen u indien nodig om een back-up te restoren.

De dienst ondersteunt de back-up oplossingen Microsoft Windows Server Backup en Microsoft System Center Data Protection Manager. Voor meer informatie over LiveCare BackupCare kunt u onder aan deze pagina of hier de leaflet downloaden. Wilt u meteen een afspraak maken, vul dan het contactformulier op deze pagina in. 

Gerelateerde informatie
Gerelateerde fabrikanten
Klik op een van de fabrikanten voor meer informatie.
Documenten(pdf)
Hieronder vindt u de PDF die u alle informatie geeft over het betreffende onderwerp
Deel deze pagina
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.