/ Cloud back-up
19-6-2015, 6:30 door

Voordelen cloud back-up

cloud-backupOndanks alle voorzorgsmaatregelen zoals het creëren van een high availability datacenter blijft voor iedere organisatie backup en restore een kritische taak. Het beheren van een back-up oplossing kost dagelijks tijd, het vraagt regelmatig om aanpassingen en vaak is er een faciliteit nodig om de back-up remote op te slaan. Het remote opslaan van back-up data zorgt voor een betere beveiliging maar veroorzaakt ook een langere restore tijd wanneer deze data nodig is.

Back-up buitenshuis
Het buitenshuis opslaan van back-ups is echter wel van fundamenteel belang. Wanneer er een calamiteit in het datacenter optreedt is het risicovol als de back-up data zich ook in datzelfde datacenter bevindt.

Het omslachtige tapes wisselen en tapes uit huis brengen kunt u vanaf nu vergeten. QSight IT biedt in samenwerking met LiveCare de dienst BackupCare aan voor de Microsoft Azure omgeving. Een unieke Backup-as-a-Service oplossing, waarbij u gebruik maakt van de Azure cloud voor het opslaan van uw off-premise backup, QSight IT en LiveCare nemen het beheer hiervan voor hun rekening.

 

Azure Cloud Back-up
Uw back-up wordt opgeslagen in de geavanceerde Azure datacenters van Microsoft, u heeft de zekerheid dat uw data veilig is en veilig blijft, waarbij  normen als ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 en SOC 2 als leidraad zijn genomen. QSight IT en LiveCare bewaken het proces en controleren de resultaten, en helpen u indien nodig om een back-up te restoren.

De dienst ondersteunt de back-up oplossingen Microsoft Windows Server Backup en Microsoft System Center Data Protection Manager. Voor meer informatie over LiveCare BackupCare kunt u onder aan deze pagina of hier de leaflet downloaden. Wilt u meteen een afspraak maken, vul dan het contactformulier op deze pagina in. 

Gerelateerde informatie
Gerelateerde fabrikanten
Klik op een van de fabrikanten voor meer informatie.
Deel deze pagina
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.