/ Cloud storage
19-6-2015, 9:15 door QSight IT

Cloud Storage

Cloud-storage-6Opslag van uw data in de cloud heeft vele voordelen, niet in de laatste plaats vanwege het kostenaspect: pay-per-use. U betaalt alleen voor de hoeveelheid data die u opslaat en gebruikt. Toch wil niet iedereen zijn data volledig in de cloud plaatsen, om diverse redenen. Daarom starten veel cloud storage projecten met een hybrid cloud oplossing, zodat privacygevoelige data lokaal blijven in de private cloud. De visie van QSight IT en inovativ is dat hybrid cloud de komende jaren de defacto standaard zal worden, omdat veel organisaties om uiteenlopende redenen hun primaire storage lokaal willen blijven houden. 

 
QSight IT partners en hybrid storage
Met hybrid cloud kunt u gebruik blijven maken van uw bestaande data-opslag omgeving en kunt u naadloos data in de Azure cloud opslaan. Een hybrid cloud geeft u het beste van twee werelden zodat u profiteert van externe bronnen wanneer dit van belang is voor uw bedrijf. De hybride cloud van Microsoft combineert Microsoft Azure, Windows Server en Microsoft System Center, zodat u Microsofts technologie op hoog niveau in uw eigen datacenter en Microsofts mondiale datacenters hebt. QSight IT en inovativ werkt samen met haar partners Hitachi Data Systems, EMC en Hewlett-Packard om hybrid storage te verwezenlijken.
 
Azure Private Cloud
 
Er zijn ook organisaties die geen gebruik willen maken van een public of hybrid cloud, maar wel het gebruiksgemak van een Azure cloud omgeving willen in hun eigen netwerk. Hiervoor kunt u gebruik maken van een Azure Private Cloud: een lokale opslag oplossing met het gebruiksgemak van een Azure omgeving. Binnenkort zullen er kant en klare omgevingen beschikbaar komen, waarmee u in korte tijd een Azure Private Cloud kunt beginnen in uw eigen datacenter. Speciaal hiervoor hebben QSight IT, inovativ en HP de HP Azure Private Cloud ontwikkeld.
 
Gerelateerde informatie
Gerelateerde informatie
Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.
Deel deze pagina
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.