/ Compliancy

Naleving van de voorschriften vanuit de overheid oftewel compliancy zijn voor iedere organisatie van het grootste belang. De meldplicht datalekken, de beveiliging van EPD's (Elektronisch Patiënten Dossier), de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens), de eisen voor het delen van persoonsgegevens of betaalgegevens zijn allemaal thema's die de afgelopen jaren compliancy nog belangrijker gemaakt hebben.

Uw leveranciers en medewerkers controleren
Compliant zijn aan de regelgeving betekent ook dat u moet kijken hoe uw leveranciers en medewerkers omgaan met de beveiliging van uw gegevens. Dit kunt u doen door zogenaamde security ratings op te vragen over de cybersecurity van uw leveranciers. Daarnaast ondersteunt QSight IT u door zogenaamde 'Insider Threats' tegen te gaan. U krijgt real time inzicht in de wijze waarop medewerkers, derde partijen en beheerders omgaan met uw bedrijfsgegevens. U bepaalt zelf welke gradatie van monitoring u toepast voor welke groep gebruikers.

Voldoen aan wetgeving en normenkaders
QSight IT kan u als 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, cloud, security & risico management optimaal ondersteunen in uw compliancy voor de Nederlandse en Europese wetgeving. QSight IT is specialist organisaties te helpen met het voldoen aan wet- en regelgeving en normenkaders zoals ISO 27001, NEN 7510, COBIT en Logius.

Meer weten over Compliancy
Neem contact met ons op via info@qsight.nl, vul het contactformulier in of kijk verder naar gerelateerde onderwerpen onderstaand.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.