Loading...
Diensten2019-07-19T12:46:59+00:00

QSight IT levert ICT diensten voor bedrijven en die erop gericht zijn de IT infrastructuur naadloos aan te sluiten op de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie. Hierdoor kunnen zij zich voor de volle 100% richten op het succes van de onderneming. Via onderhoud van hardware en software, en remote beheer nemen wij zorgen uit handen. Als er iets echt stuk is, staan wij binnen no-time bij u voor de deur met vervangende apparatuur uit onze eigen spare voorraad. Onderstaand vindt u een compleet overzicht van onze ICT dienstverlening.

Aanvragen

Is uw organisatie optimaal beveiligd?

QSight IT is specialist voor IT beveiliging on-premise en in de cloud. Wilt u graag weten hoe de security in uw organisatie ervoor staat? Vraag dan een adviesgesprek aan met één van onze specialisten.
Aanvragen

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link