Loading...
IntelliDefense 2019-01-22T10:53:00+00:00
Security Management

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

IntelliDefense

Zoekt u naar een dienst die u volledig ontzorgt op het gebied van beheer? Dan is IntelliDefense de dienst die u nodig heeft. IntelliDefense is verkrijgbaar in 2 pakketten:

  1. Operationeel beheer: beheer van de producten, ook wel device management genoemd.
  2. Functioneel beheer: beheer van (security) functies.

Waarin zitten precies de verschillen tussen operationeel en functioneel beheer? De verschillen zitten vooral in het aandachtsgebied.

Operationeel beheer

Het IntelliDefense operationeel beheer pakket richt zich vooral op het werkend houden van de producten. Er wordt gekeken naar de beschikbaarheid (draait het nog), naar de capaciteit (is er nog voldoende) en naar prestaties (zijn responsetijden nog acceptabel). Als zich incidenten voordoen op dit vlak dan worden deze opgelost. Daarnaast wordt er gekeken of de juiste software updates in gebruik zijn in relatie tot bekende kwetsbaarheden. Ook worden operationeel beheer rapportages verzorgd. IntelliDefense operationeel beheer is beschikbaar voor security, storage, networking en LAN/WAN producten.

Functioneel beheer

Het functioneel beheer pakket is beschikbaar voor security devices. Bij functioneel beheer wordt vooral gekeken of de security effectiviteit op orde is. Staan bijvoorbeeld de juiste security functies aan en zijn de rule-bases en policies inhoudelijk op orde? IntelliDefense functioneel beheer kan modulair besteld worden voor onder andere NextGen Gateway functies (zoals IPS, Anti-bot, Anti-virus) , Web Application Firewall en Secure E-mail Management.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over IntelliDefense ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.