Loading...
QSight detachering2018-09-21T09:13:52+00:00
Adviesgesprek aanvragen

QSight detachering  voor extra ondersteuning

Wanneer u, of uw IT afdeling, tijdelijke ondersteuning nodig heeft dan wilt u terug kunnen vallen op een betrouwbare partner die u snel ontzorgt en daarbij passende expertise kan leveren. De ondersteuning kan daarbij gaan op een inzet op het gebied van beheer of bij het ondersteunen van complexe implementaties of projecten.

Bij QSight detachering bent u voor deze vragen aan het juiste adres. Wij verdiepen ons graag in uw organisatie. Zo letten wij naast de technische vaardigheden ook op sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden en de cultuur waarin de persoon moet gaan acteren. Hierdoor kunnen wij een kandidaat aanbieden die perfect past binnen uw bestaande team. Het voordeel is dat wij u echt ontzorgen en u geen grote hoeveelheid CV’s hoeft door te nemen maar direct een persoon krijgt die past. Daarbij vinden we het belangrijk om u persoonlijk en professioneel te helpen.

Uitgebreid Netwerk van IT Consultants

Uw wensen als opdrachtgever staan bij ons centraal en zijn leidend bij het zoeken naar de beste kandidaat. Het detacheren van IT medewerkers verdient veel zorg en aandacht. Alleen bij een goede match is zowel u als de kandidaat tevreden.

Om te voldoen aan de vraag naar de flexibele inzet van IT professionals maken we ook gebruik van ons eigen netwerk van ZZP-ers waarmee we al jaren een relatie hebben. Uiteraard hanteren we bij de inzet van ZZP-ers dezelfde kwaliteitsmaatstaven als voor eigen medewerkers. Vanzelfsprekend is het daarbij van groot belang dat de kandidaat over de juiste technische kennis en ervaring beschikt.

De waarde van professionals wordt daarbij niet alleen bepaald door hun diploma’s. Minstens zo belangrijk is of (tijdelijke) medewerkers passen in de cultuur van uw organisatie en of gewenst is dat ze mogelijke branchekennis met zich meebrengen.

Wij zijn actief op de volgende vak- en functiegebieden:

Cisco, Check Point, Security, Microsoft, VMWare, HyperV, Exchange, HP, Storage, Citrix, App-V, Cloud,
SAN, NAS, RES, Windows 2000/2003/2008/2012, Projectmanagement, Programmamanagement,
IT management, Security Manager, Consultant, Beheerder.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over QSight IT Detachering ons informatiepakket aan of neem direct contact op met Frank Rasters (06-20184473) als u tijdelijke ondersteuning nodig heeft, of als u werkzaam bent in een van de voornoemde vak- en functiegebieden en met ons wilt samenwerken.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw QSight IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link