Loading...
Netwerkmeting 2018-09-21T09:13:41+00:00
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT Netwerkmeting

Vertraging en onderbrekingen op het LAN of WAN, applicaties die traag opstarten of niet snel reageren of een netwerk dat niet beschikbaar is: dit zijn uitdagingen die QSight IT regelmatig tegenkomt. Netwerkmetingen van QSight IT analyseren uw netwerk en geven u inzicht in de problemen van uw netwerk.

Afhankelijk van het probleem wordt de benodigde apparatuur gekozen die bij u in het netwerk wordt geplaatst. Dit kan apparatuur zijn die een langdurige netwerkmeting uitvoert voor een periode van twee weken, of juist gedetailleerde informatie van een momentopname die wordt vastgelegd. Een langdurige netwerkmeting toont voornamelijk trends in het netwerk, zoals gemiddelde en maximale doorvoersnelheid en piekmomenten op bepaalde tijden. Een momentopname zoomt diep en gedetailleerd in op protocollen en applicaties.

Advies op basis van de Netwerkmeting

Een netwerkmeting vereist ook interactie met de gebruikers of netwerkbeheerders. Aan de hand van de gebruikerservaring wordt door onze engineer bepaald hoe de netwerkmeting wordt uitgevoerd. In een rapport wordt de bron van de problemen beschreven en doen wij aanbevelingen zodat u tot een oplossing kunt komen. Naast het omschrijven van de problemen, worden deze ook gestaafd met grafieken, statistieken en feiten die uit de meting naar voren zijn gekomen.

Concrete oplossing

Als het netwerkprobleem duidelijk is, kan het vaak ook worden opgelost. Soms door aanpassingen in de configuratie, maar vaak is er meer nodig. QSight IT heeft meerdere producten die problemen op het LAN of WAN voor u kunnen oplossen. Bandbreedtemanagers, caching of proxy appliances kunnen bijvoorbeeld problemen verhelpen. Applicatiecontrollers kunnen specifieke applicatieproblemen oplossen en de performance verbeteren.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Netwerkmeting ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.