Loading...
Netwerkmeting2018-09-21T09:13:41+00:00
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT Netwerkmeting

Vertraging en onderbrekingen op het LAN of WAN, applicaties die traag opstarten of niet snel reageren of een netwerk dat niet beschikbaar is: dit zijn uitdagingen die QSight IT regelmatig tegenkomt. Netwerkmetingen van QSight IT analyseren uw netwerk en geven u inzicht in de problemen van uw netwerk.

Afhankelijk van het probleem wordt de benodigde apparatuur gekozen die bij u in het netwerk wordt geplaatst. Dit kan apparatuur zijn die een langdurige netwerkmeting uitvoert voor een periode van twee weken, of juist gedetailleerde informatie van een momentopname die wordt vastgelegd. Een langdurige netwerkmeting toont voornamelijk trends in het netwerk, zoals gemiddelde en maximale doorvoersnelheid en piekmomenten op bepaalde tijden. Een momentopname zoomt diep en gedetailleerd in op protocollen en applicaties.

Advies op basis van de Netwerkmeting

Een netwerkmeting vereist ook interactie met de gebruikers of netwerkbeheerders. Aan de hand van de gebruikerservaring wordt door onze engineer bepaald hoe de netwerkmeting wordt uitgevoerd. In een rapport wordt de bron van de problemen beschreven en doen wij aanbevelingen zodat u tot een oplossing kunt komen. Naast het omschrijven van de problemen, worden deze ook gestaafd met grafieken, statistieken en feiten die uit de meting naar voren zijn gekomen.

Concrete oplossing

Als het netwerkprobleem duidelijk is, kan het vaak ook worden opgelost. Soms door aanpassingen in de configuratie, maar vaak is er meer nodig. QSight IT heeft meerdere producten die problemen op het LAN of WAN voor u kunnen oplossen. Bandbreedtemanagers, caching of proxy appliances kunnen bijvoorbeeld problemen verhelpen. Applicatiecontrollers kunnen specifieke applicatieproblemen oplossen en de performance verbeteren.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Netwerkmeting ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link