Pentesting2019-08-01T12:33:53+00:00

Download Factsheet
Adviesgesprek aanvragen

Een pentest voor uw organisatie

Wilt u weten wat de staat is van de security van uw netwerk of IT-infrastructuur? Dan is Pentesting de dienst die u nodig heeft. Door pentesting kunnen beveiligingsrisico’s aan het licht gebracht worden zodat u inzicht krijgt in de meest kritieke kwetsbaarheden binnen uw IT-omgeving.

Wat is een pentest?

Bij een penetratietest, of pentest, probeert een ethische hacker uw netwerk of infrastructuur binnen te dringen, waarbij dezelfde methodes worden ingezet als cybercriminelen. De ethische hacker zal zwakke plekken proberen te vinden en benutten om zo uw netwerk binnen te dringen. De uitkomsten van een pentest zijn belangrijk voor uw organisatie, omdat cybercriminelen de zwakke plekken die hier aan het licht komen zouden kunnen benutten om bedrijfsgevoelige informatie buit te maken. Door een pentest uit te laten voeren ben je hackers een stap voor door lekken te dichten voordat deze misbruikt kunnen worden. Deze pentests worden altijd uitgevoerd door gecertificeerde specialisten met ruime ervaring in netwerkbeveiliging.

Pentest in 5 stappen

Een pentest van QSight IT houdt in dat niet alleen zwakke plekken aan het licht worden gebracht, maar dat er ook samen met u gekeken wordt naar een oplossing. Het proces van een pentest ziet er als volgt uit:

  1. Ethische hackers testen uw netwerkbeveiliging.
  2. Krijg inzicht in de meest kwetsbare plekken van uw netwerk.
  3. De staat van uw netwerk wordt helder gerapporteerd met adviezen en verbeterpunten.
  4. De uitkomsten van de pentest worden op locatie gepresenteerd.
  5. QSight IT helpt u bij het zoeken naar passende oplossingen.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Pentesting of de verschillende monitoring focusgebieden ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.
De pentest wordt uitgevoerd door onze zusteronderonderneming DearBytes.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link