Loading...
Security Visibility Report2018-09-21T09:13:50+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Security Visibility Report

Een “QSight IT Security Visibility Report” op het gebied van applicaties en bedreigingen kan op verzoek worden opgesteld. De reden is dat het investeren in security oplossingen alleen gericht en goed gedaan kan worden, wanneer er eerst gekeken wordt naar de daadwerkelijke risico’s die er spelen binnen de omgeving. Wanneer het vertrekpunt duidelijk is, kan er gericht worden gekeken naar de juiste manier om een veilige omgeving te creëren.

De totstandkoming van dit rapport is gebaseerd op het “Security Check-Up report” van Check Point en zal een overzicht schetsen van de uitkomsten en nader ingaan op een aantal specifieke elementen uit het security check-up rapport.

Rapport periode

Meetgegevens worden verzameld door Check Point apparatuur over een vooraf bepaalde periode van bijvoorbeeld 14 dagen.

Doelstelling

Het rapport wordt opgesteld met als doelstelling inzicht te verschaffen in de verschillende applicaties, threats en virussen die in het netwerk voorkomen. Dit rapport presenteert de resultaten van de analyse van het netwerkverkeer en de bijbehorende risico’s.

Methode

Het Check Point security device wordt als “tap mode” device geplaatst in het bedrijfsnetwerk. Gedurende een periode van in dit geval 2 weken heeft het Check Point device netwerkverkeer van richting het internet voorbij zien komen. Door de logging te exporteren en te laten analyseren, bestaat de mogelijkheid om het security check-up rapport te genereren.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over WLAN Management ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link