Loading...
Security Visibility Report 2018-09-21T09:13:50+00:00
Adviesgesprek aanvragen

Security Visibility Report

Een “QSight IT Security Visibility Report” op het gebied van applicaties en bedreigingen kan op verzoek worden opgesteld. De reden is dat het investeren in security oplossingen alleen gericht en goed gedaan kan worden, wanneer er eerst gekeken wordt naar de daadwerkelijke risico’s die er spelen binnen de omgeving. Wanneer het vertrekpunt duidelijk is, kan er gericht worden gekeken naar de juiste manier om een veilige omgeving te creëren.

De totstandkoming van dit rapport is gebaseerd op het “Security Check-Up report” van Check Point en zal een overzicht schetsen van de uitkomsten en nader ingaan op een aantal specifieke elementen uit het security check-up rapport.

Rapport periode

Meetgegevens worden verzameld door Check Point apparatuur over een vooraf bepaalde periode van bijvoorbeeld 14 dagen.

Doelstelling

Het rapport wordt opgesteld met als doelstelling inzicht te verschaffen in de verschillende applicaties, threats en virussen die in het netwerk voorkomen. Dit rapport presenteert de resultaten van de analyse van het netwerkverkeer en de bijbehorende risico’s.

Methode

Het Check Point security device wordt als “tap mode” device geplaatst in het bedrijfsnetwerk. Gedurende een periode van in dit geval 2 weken heeft het Check Point device netwerkverkeer van richting het internet voorbij zien komen. Door de logging te exporteren en te laten analyseren, bestaat de mogelijkheid om het security check-up rapport te genereren.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over WLAN Management ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.