Loading...
WLAN Management 2018-09-21T09:13:36+00:00
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT WLAN Management

QSight IT biedt de mogelijkheid om het WLAN Management van uw AeroHive WLAN omgeving volledig te outsourcen. Dit geeft u de garantie van beschikbaarheid van het management voor de accesspoints. Via de Aerohive Hivemanager worden op afstand al uw accespoints gemanaged. Uw wireless verkeer zelf zal dus niet via QSight IT verlopen.

QSight IT zal de AeroHive Hivemanager faciliteren vanuit het datacenter bij QSight IT. Er zijn 2 manieren om gebruik te kunnen maken van de QSight IT managed wireless omgeving voor AeroHive.

WLAN Management door QSight IT

Bij volledig WLAN Management beheer door QSight IT heeft u geen omkijken meer naar het management van uw wireless omgeving en zal QSight IT zorg dragen voor goede functionaliteit van uw wireless omgeving op uw locatie. Backups worden gemaakt en rapportage wordt verstuurd. Tevens wordt de gehele omgeving permanent gemonitord door QSight IT en zal er worden ingegrepen bij problemen.

Tijdens de setup wordt de gehele omgeving ingericht bij QSight IT. Deze omgeving bevat alle noodzakelijke licenties om de accesspoints vanuit de Hivemanager te kunnen beheren. De AeroHive accesspoints op locatie zullen een veilige verbinding opzetten naar de AeroHive Hivemanager bij QSight IT.

WLAN Management zelf beheren

Ook is het mogelijk om de AeroHive Hivemanager als hosted dienst af te nemen waarbij het WLAN Management door uzelf gebeurt. Hierbij zal QSight IT de omgeving niet controleren, geen backups maken en geen rapportage beschikbaar stellen. U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste werking, wijzigingen in uw configuratie, uitbreiding van functionaliteit en beschikbaarheid van de accesspoints. Bij problemen kan wel eenvoudig worden “meegekeken” als uw onderhoudscontract daarin voorziet.

QSight IT zorgt voor de toegang naar de Hivemanager middels een token. Het token zal beschikbaar worden gesteld binnen de dienst. De Authenticatie vindt plaats middels een hardwaretoken omdat QSight IT veiligheid omtrent de toegangscontrole cruciaal vindt.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over WLAN Management ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw IT nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.