Explore 2018

/, Nieuws/Explore 2018
Explore 2018

Deze pagina is ter info. Explore 2018 vond plaats op 23 mei jl. in Spant! te Bussum.

Maak kennis met nieuwe technologieën, nieuwe bedrijven, nieuwe vaardigheden en ontmoet branchegenoten op hét security evenement van dit jaar: Explore 2018. Op woensdag 23 mei ontvangen wij u graag in Spant! te Bussum, Dr. A. Kuyperlaan 3. Voor de 11e keer op rij stellen wij u in staat om uw kennis op het gebied van security, cloud, storage en networking te verbreden. Dagvoorzitter is Barbara Barend.

Keynotes en break-outs

Samen met onze partners bieden wij keynotes van topsprekers en bent u volop in de gelegenheid om verschillende break-out sessies bij te wonen. Dit jaar besteden we samen met professor dr. Cor Molenaar (Nederlandse econoom, en bijzonder hoogleraar eMarketing en Distance Selling aan de Erasmus Universiteit) aandacht aan de ontwikkeling van platformen als nieuw business concept en de consequenties voor “security”. Daarnaast hebben we een verhaal uit de praktijk: Wil van Egdom, ISO bij Greenpeace deelt zijn dagelijkse uitdagingen met u. En uiteraard zal Jaya Baloo, de CISO van ons moederbedrijf KPN ook niet ontbreken. Break-out sessies van onder andere onze partners zullen meerdere malen worden gegeven, zodat u echt niets hoeft te missen.

Nieuw!

Nieuw dit jaar zijn de Tech Tables, waar u terecht kunt voor live demo’s in een kleine setting door onze partners maar uiteraard ook door QSight IT zelf.

Programma

Bekijk het hele programma op deze pagina.

Aandachtspunten

  • Doelgroep (Eindgebruikers): IT Managers, CSO’s, CIO’s, ISO’s, Security Managers, Risk Managers, Network Administrators, IT Project Managers, Security Architects, Security Engineers etc. Mocht u twijfelen of u tot de doelgroep behoort, stuur dan een e-mail aan marketing@qsight.nl. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers te weigeren, hierover zal altijd contact worden opgenomen.
  • CISSP’ers kunnen met Explore 2018 PE punten verdienen
  • Inclusief lunch, hapjes en drankjes
  • Gratis parkeerruimte in ruime mate beschikbaar
  • Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Kunt u onverhoopt niet aanwezig zijn, maar toch geïnspireerd? Dan zijn de experts van QSight IT u uiteraard ook graag van dienst! Neem gerust contact met ons op via info@qsight.nl of 015 – 88 80 444.

Explore 2018 wordt georganiseerd door QSight IT en haar partners.
Partners Explore 2018

Bekijk onderstaande video voor een korte impressie van afgelopen jaar.

2018-06-11T14:33:04+00:00