/ / / Explore IT 2017
Evenement op: 30-5-2017

Wij dagen u uit om naar de Explore IT 2017 te komen! Maak kennis met nieuwe technologieën, nieuwe bedrijven, nieuwe vaardigheden en nieuwe partnerships op hét IT evenement van dit jaar:

Explore IT 2017

Op dinsdag 30 mei ontvangen wij u graag in Spant! te Bussum. Verbreed en verdiep op deze dag uw kennis op security-, cloud- en networkinggebied.

Dagvoorzitter is Helga van Leur, Nederlands bekendste meteorologe en tv presentatrice op het gebied van weer bij RTL. Samen met onze partners verwachten wij keynotes van topsprekers uit binnen- en buitenland, en u bent volop in de gelegenheid om verschillende breakout sessies bij te wonen. Daarnaast kunt u een presentatie door Hoffmann Bedrijfsrecherche bijwonen over gedragsverandering in cybersecurity. Ook delen klanten hun verhalen, zoals het Lukaskrankenhaus uit Neuss over hoe zij slachtoffer van een ransomware aanval werden. En ons nieuwe partnerbedrijf InSpark praat u bij over de Microsoft Azure cloud, etc. Diverse sessies zullen ook meerdere malen worden gegeven op de dag, zodat u echt niets hoeft te missen.

En dat alles in de moderne setting van Spant! Wij zorgen voor een heerlijke lunch, en de nodige drankjes en snacks tussendoor. Gratis parkeerruimte is in ruime mate beschikbaar.

Programma

Direct aanmelden

Explore IT 2017 wordt georganiseerd door QSight IT en haar partners.

Vendorlogo's-totaal_DEF-15-mei-wit-v2

 

 

 

 

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.