Hack Intro 2019 – introductietraining 4 april

//Hack Intro 2019 – introductietraining 4 april

Hack Intro 2019 – Nieuwe locatie
Training | do 4 april 2019 | Delft

Op donderdag 4 april 2019 staan onze ethische hackers weer klaar voor een introductietraining offensive security. Tijdens deze training wordt een breed scala aan aanvallen gedemonstreerd, waarna jij als deelnemer de kans krijgt om deze aanvallen zelf te gaan uitvoeren. De training geeft je een uniek kijkje in de keuken van onze ethische hackers/pentesters. Leer hoe zij dagelijks op zoek gaan naar kwetsbaarheden, met als doel organisaties te helpen zich hiertegen te beveiligen. Een stukje kennis dat waardevol kan zijn voor jouw organisatie.

De training is geschikt voor ICT-personeel, denk hierbij aan: webontwikkelaars, softwaretesters en systeembeheerders. Tevens stellen wij tijdens de training materiaal beschikbaar, waarmee je jouw hacking skills na de training verder kan ontwikkelen.

Dit Hack Intro wordt gegeven door ethische hackers  Rik van Duijn en Wesley Neelen.

Rik van Duijn, ethical hacker, maakt zich dagelijks sterk om en met deze kennis is hij erg succesvol in het ontdekken van kwetsbaarheden.

 

 

Wesley Neelen heeft plusminus 6 jaar ervaring als ethical hacker binnen verschillende organisaties en onderzoekt graag de beveiliging van it-infrastructuren, systemen en tooling. Hiervoor heeft hij diverse certificeringen (OSCP/OSCE) behaald van Offensive Security.

 

Datum: donderdag 4 april 2019
Aanvang: 9:00 – 17:00 uur
Locatie: Delftechpark 35-37, Delft (QSight IT en DearBytes)

Kosten: €695,-

Let op: deze training zit bijna vol, wees er snel bij!

Meld je nu aan!

2019-01-31T12:26:37+00:00 Categorieën: Evenementen|