Hack Intro 2019 – introductietraining 4 april

//Hack Intro 2019 – introductietraining 4 april

Hack Intro 2019 – Nieuwe locatie
Training | do 4 april 2019 | Delft

Let op: deze training zit vol, de volgende training vindt plaats in juni 2019!

Op donderdag 4 april 2019 staan onze ethische hackers weer klaar voor een introductietraining offensive security. Tijdens deze training wordt een breed scala aan aanvallen gedemonstreerd, waarna jij als deelnemer de kans krijgt om deze aanvallen zelf te gaan uitvoeren. De training geeft je een uniek kijkje in de keuken van onze ethische hackers/pentesters. Leer hoe zij dagelijks op zoek gaan naar kwetsbaarheden, met als doel organisaties te helpen zich hiertegen te beveiligen. Een stukje kennis dat waardevol kan zijn voor jouw organisatie.

De training is geschikt voor ICT-personeel, denk hierbij aan: webontwikkelaars, softwaretesters en systeembeheerders. Tevens stellen wij tijdens de training materiaal beschikbaar, waarmee je jouw hacking skills na de training verder kan ontwikkelen.

Dit Hack Intro wordt gegeven door ethische hackers  Rik van Duijn en Wesley Neelen.

Rik van Duijn, ethical hacker, maakt zich dagelijks sterk om en met deze kennis is hij erg succesvol in het ontdekken van kwetsbaarheden.

 

 

Wesley Neelen heeft plusminus 6 jaar ervaring als ethical hacker binnen verschillende organisaties en onderzoekt graag de beveiliging van it-infrastructuren, systemen en tooling. Hiervoor heeft hij diverse certificeringen (OSCP/OSCE) behaald van Offensive Security.

 

Datum: donderdag 4 april 2019
Aanvang: 9:00 – 17:00 uur
Locatie: Delftechpark 35-37, Delft (QSight IT en DearBytes)

Kosten: €695,-

Let op: deze training zit vol, de volgende training vindt plaats in juni 2019!

 

2019-04-01T12:12:28+00:00Categorieën: Evenementen|

QSight IT wordt KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van vandaag doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van vandaag onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

We presenteren KPN Security vandaag tijdens The Digital Dutch. Naar aanleiding hiervan is er ook eenpersbericht gepubliceerd, waarin u nog meer details kunt lezen.
Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link