/ / / Webinar the next security breach
Evenement op: 29-6-2017

Uit het recente mobile security onderzoek van Google blijkt dat 70% van alle malware ontdekt en onder de aandacht is gebracht door onderzoekers van Check Point. In het webinar op donderdag 29 juni gaat Check Point in op de ontdekking van een aantal grote bedreigingen, zoals Gooligan en Quadrooter. In het webinar leert u waarom en hoe aanvallers zich richten op mobiele devices en wat u kunt doen om uw organisatie en medewerkers hiertegen te beschermen.

Neem deel aan dit webinar ''The Next Security Breach: Mobile Devices" en ontdek hoe en waarom hackers gebruik maken van kwetsbaarheden, en wat er kan gebeuren.

Het gebruik van smartphones en tablets voor het onderweg benaderen van bedrijfskritische en gevoelige informatie heeft vele voordelen, maar brengt ook risico's met zich mee. Het is raadzaam uw devices te beschermen tegen geavanceerde mobiele bedreigingen, zodat u een bedrijfsbrede uitrol met vertrouwen in gang kunt zetten.

En dat is mogelijk met Check Point SandBlast Mobile. Dit is een uitbreiding op de bestaande Check Point SandBlast familie, die aanvallen op mobiele devices detecteert en blokkeert.

Het webinar vindt plaats op donderdag 29 juni om 14:00 uur, en zal ongeveer 45 minuten. Na aanmelding ontvangt u van ons een link om het webinar te kunnen volgen.

Meer informatie en aanmelden.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.