/ / / Wintermarkt 2017
Evenement op: 14-12-2017

Op donderdagmiddag 14 december organiseren wij tussen 13.00 en 17.00 uur al weer voor de 10e keer onze jaarlijkse Wintermarkt. Dit jaar bij de fantastisch gelegen locatie Inn Style te Maarssen.

Aanmelden

QSight IT organiseert dit evenement jaarlijks vlak voor kerstmis, voor iedereen die tot het netwerk behoort: klanten, potentiële klanten, toeleveranciers en vrienden. Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen in QSight IT en de groei die ook dit jaar weer dankzij alle betrokkenen werd mogelijk gemaakt.Wintermarkt_website_2

Kennis maken met QSight IT!
Als klant heeft u gedurende het jaar contact met een beperkt aantal mensen bij QSight IT. Voor support, het bespreken van een offerte of voor een project. Op de achtergrond is echter een grotere groep voor u aan het werk: op de administratie, de planning of logistiek. Op de Wintermarkt kunt u ook met hen kennismaken. Ook voor organisaties die nog geen zaken doen met QSight IT is de Wintermarkt interessant. In een middag wordt kennis gemaakt met de mensen van QSight IT en onze belangrijkste fabrikanten. Deze fabrikanten komen speciaal uit binnen- en buitenland om alle bezoekers te ontmoeten en via presentaties te informeren over de laatste trends. Zo combineren we het nuttige met het aangename.

Locatie en Kerstpakket
Locatie van de wintermarkt is het schitterend gelegen Inn Style te Maarssen. Binnen en buiten kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Op het overdekte buitenterras, heeft iedere fabrikant zijn eigen kerstmarktkraam. Bij elke kraam wordt een cadeautje uitgereikt voor in het QSight IT kerstpakket. Daarnaast zal er voor het nodige entertainment gezorgd worden, waaronder onze welbekende Christmas DJ.

Programma
Meer informatie over het programma en de presentaties van onze fabrikanten volgt op korte termijn.

wintermarkt vendors

 

 

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.