//Wintermarkt 2017 terugblik

Op donderdagmiddag 14 december jl. organiseerden wij tussen 13.00 en 17.00 uur al weer voor de 10e keer onze jaarlijkse Wintermarkt. Dit jaar bij de fantastisch gelegen locatie Inn Style te Maarssen.

QSight IT organiseerde dit evenement vlak voor kerstmis, voor iedereen die tot het netwerk behoort: klanten en vrienden. Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen in QSight IT en de groei die ook dit jaar weer dankzij alle betrokkenen werd mogelijk gemaakt.

Kennis maken met QSight IT!
Als klant heeft u gedurende het jaar contact met een beperkt aantal mensen bij QSight IT. Voor support, het bespreken van een offerte of voor een project. Op de achtergrond is echter een grotere groep voor u aan het werk: op de administratie, de planning of logistiek. Op de Wintermarkt kon u ook met hen kennismaken. Ook voor organisaties die nog geen zaken doen met QSight IT was de Wintermarkt interessant. In een middag werd kennis gemaakt met de mensen van QSight IT en onze belangrijkste fabrikanten. Deze fabrikanten kwamen speciaal uit binnen- en buitenland om alle bezoekers te ontmoeten en via presentaties te informeren over de laatste trends. Zo combineerden we het nuttige met het aangename.

Locatie en Kerstpakket
Locatie van de wintermarkt was het schitterend gelegen Inn Style te Maarssen. Binnen en buiten kon u genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Op het overdekte buitenterras, had iedere fabrikant zijn eigen kerstmarktkraam. Bij elke kraam werd een cadeautje uitgereikt voor in het QSight IT kerstpakket. Daarnaast was er het nodige entertainment, waaronder onze welbekende Christmas DJ.

QSight IT Wintermarkt

2017-12-21T10:20:19+00:00