QSight IT Wintermarkt 2018

Donderdag 13 december te Driebergen-Rijsenburg

Op donderdagmiddag 13 december organiseerden wij voor de 11e keer onze jaarlijkse Wintermarkt. Als trouwe of potentiële nieuwe relatie was u tussen 13.00 en 17.00 uur (weer) van harte welkom! We hadden dit jaar gekozen voor een mooie nieuwe locatie: Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen-Rijsenburg.  Gedurende de middag werd de mogelijkheid geboden om een aantal presentaties van onze partners bij te wonen.

En we mochten ruim 200 bezoekers verwelkomen op deze QSight IT Wintermarkt.

QSight IT organiseert dit zeer gewaardeerde evenement jaarlijks vlak voor kerstmis, voor iedereen die tot het netwerk behoort: klanten, potentiële klanten, toeleveranciers en vrienden. Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen in QSight IT en de groei die ook dit jaar weer dankzij alle betrokkenen werd mogelijk gemaakt.

In de overdekte tuin, had iedere partner zijn eigen kerstmarktkraam. Bij elke kraam werd een cadeautje uitgereikt voor in het QSight IT kerstpakket. Daarnaast was er voor het nodige entertainment gezorgd. Dus mocht u het dit jaar gemist hebben dan graag wellicht tot de volgende Wintermarkt!

2018-12-20T12:53:29+00:00