QSight IT Wintermarkt 2018

Donderdag 13 december te Driebergen-Rijsenburg

Op donderdagmiddag 13 december organiseren wij voor de 11e keer onze jaarlijkse Wintermarkt. Als trouwe of potentiële nieuwe relatie bent u tussen 13.00 en 17.00 uur (weer) van harte welkom! We hebben dit jaar gekozen voor een mooie nieuwe locatie: de schitterend gelegen Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen-Rijsenburg.

QSight IT organiseert dit zeer gewaardeerde evenement jaarlijks vlak voor kerstmis, voor iedereen die tot het netwerk behoort: klanten, potentiële klanten, toeleveranciers en vrienden. Om iedereen te bedanken voor het vertrouwen in QSight IT en de groei die ook dit jaar weer dankzij alle betrokkenen wordt mogelijk gemaakt.

Kennis maken met QSight IT!

Als klant heeft u gedurende het jaar contact met een beperkt aantal mensen bij QSight IT. Voor support, het bespreken van een offerte of voor een project. Op de achtergrond is echter een grotere groep voor u aan het werk: op de administratie, de planning of logistiek. Op de Wintermarkt kunt u ook met hen kennismaken. Ook voor organisaties die nog geen zaken doen met QSight IT is de Wintermarkt interessant. In een middag wordt kennis gemaakt met de mensen van QSight IT en onze belangrijkste fabrikanten. Deze fabrikanten komen speciaal uit binnen- en buitenland om alle bezoekers te ontmoeten en via presentaties te informeren over de laatste trends. Zo combineren we het nuttige met het aangename.

Locatie, foodtrucks en kerstpakket

Locatie van de wintermarkt is de landelijk gelegen Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen-Rijsenburg. Hier kunt u buiten (overdekt) genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij verschillende foodtrucks.

In de overdekte tuin, heeft iedere fabrikant zijn eigen kerstmarktkraam. Bij elke kraam wordt een cadeautje uitgereikt voor in het QSight IT kerstpakket. Daarnaast zal er voor het nodige entertainment worden gezorgd.

Fabrikanten

Programma

Het presentatieschema van onze fabrikanten vindt u hier.
U komt toch ook? Zet de QSight IT Wintermarkt nu vast in uw agenda!

Informatie

Heeft u nu reeds vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op per telefoon 026 352 01 00 of via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen u graag.

Aanmelden Wintermarkt 2018

Wintermarkt 2018

Datum:
donderdag 13 december

Tijd:
Van 13.00 tot 17.00 uur

Locatie:
Buitenplaats Sparrendaal
Bosstraat 11
3971 XA, Driebergen-Rijsenburg

Aanmelden
2018-10-31T15:04:12+00:00