/ / Aerohive Networks

QSight IT is Elite Partner van Aerohive.

Aerohive Networks

QSight IT is een hoog gekwalificeerde Aerohive Networks reseller in Nederland en Aerohive Networks Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van Wireless netwerken is QSight IT uw Aerohive Networks partner bij uitstek.

Aerohive Networks richt zich volledig op het ontwikkelen van nieuwe generaties Aerohive draadloze omgevingen en WiFi access points met een unieke wireless infrastructuur zoals de:

De Wireless Access Points maken gebruik van de Aerohive Networks HiveManager. Dit cloud based network management systeem is speciaal ontworpen voor de configuratie van firmware upgrades en het monitoren van Aerohive access points, switches, en routers. Deze user-interface vereenvoudigt de implementatie van Aerohive apparatuur aanzienlijk.  
Daarnaast bieden Aerohive-oplossingen grote voordelen op het gebied van beschikbaarheid, capaciteit, schaalbaarheid en is de Total Cost of Ownership (TCO) beduidend lager dan bij WLAN-oplossingen van andere fabrikanten.

Wireless networking is voor bedrijven een 'hot topic'. Is het stabiel, schaalbaar en 'secure'? De sterke groei van het fenomeen Bring Your Own Device (BYOD) vraagt om veel meer en betere WiFi-dekking dan ooit tevoren.

Door het jarenlange partnerschap met Aerohive Networks heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van wireless netwerk infrastructuren (WLAN). QSight IT gebruikt de oplossingen van Aerohive om het beste resultaat te halen uit uw WiFi mogelijkheden. Hierbij is er tijdens en na de implementatie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support van uw WiFi omgeving.

Zoekt u informatie over de implementatie, migratie of prijzen van Aerohive of wireless oplossingen? Neem dan contact op met QSight IT. Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

 

Videos
Hieronder vindt u een video die is gerelateerd aan bovenstaand onderwerp.
Benefits of Cloud Networking - 2-minute video

Draadloze voorzieningen aanbieden aan steeds meer mensen en meer apparaten op meer plaatsen vereist een compleet platform voor mobiliteit. Met een slecht doordachte netwerkoplossing loopt u het risico op buitensporig dure complexe architectuur die inflexibel is en niet-schaalbaar. Dit filmpje toont in 2 minuten hoe u met Aerohive's gedistribueerde ... meer »

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
BYOD en verder: Hoe u BYOD omzet in productiviteit

Mobiliteit, productiviteit en BYOD

Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.