/ / Aruba Networks

QSight IT is Partner van Aruba Networks, "a Hewlett Packard Enterprise company".

Een perfecte WiFi-oplossing is veel meer dan een perfect access point: Aruba Networks is hier een uitstekend voorbeeld van. Naast perfecte access points zijn kenmerken als beheer, beveiliging en dekking zeer belangrijk in een zakelijke setting.

Beheer: een Aruba WiFi netwerk kan zowel met als zonder controllers worden opgebouwd, terwijl het beheer in beide gevallen met een webinterface kan plaatsvinden, of centraal met de Aruba Airwave management software.

Beveiliging: toegang tot een Aruba WiFi netwerk kan worden beveiligd met ClearPass Policy Management. Hiermee kan zeer fijnmazig worden bepaald welke medewerkers en bezoekers (gast)toegang kunnen krijgen tot het WiFi netwerk. Een firewall is ingebouwd in de access point, waardoor het uitrollen van een Bring-Your-Own-Device policy wordt vereenvoudigd. RFProtect zorgt voor Intrusion Prevention in het draadloze netwerk en voorkomt hiermee ongewenst bezoek.

Dekking: dankzij AppRF kan een WiFi netwerk van Aruba onderscheid maken tussen applicaties, en policies hierop aanpassen. Ongewenste applicaties worden afgeremd in hun verbruik. Hiermee wordt een optimale beschikbaarheid gerealiseerd zodat de belangrijkste bedrijfskritische applicaties altijd optimaal gebruikt kunnen worden via het WiFi netwerk.

Access point: en tot slot natuurlijk de toegangspoorten tot het WiFi netwerk zelf: de access points van Aruba. Die zijn er in verschillende niveaus, met 802.11ac ondersteuning, doorvoersnelheden tot 1,7Gbps en ingebouwde Bluetooth bakens. Er zijn access points voor binnen- en buitengebruik. En er kan onderscheid worden gemaakt tussen plafond-, wand- en bureauplaatsing.

Aruba Networks WiFi oplossingen worden zeer succesvol toegepast in het hoger en middelbaar onderwijs, gezondheidszorg, overheid, horeca, retail en financiële dienstverlening.

Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.