/ / BitSight

Introductie
Op het gebied van risicomanagement werkt QSight IT nauw samen met BitSight Technologies. BitSight Technologies biedt strategische risicoservices gericht op management niveau.

De methode is vergelijkbaar met bedrijven die de financiele status van organisaties beoordelen, zodat u kunt bepalen of u er zaken mee wilt en kunt doen. BitSight is in staat organisaties te beoordelen op hun digitale 'waardigheid'. BitSight is de pionier en technology leader op dit gebied. BitSight zet de standaard. Dit uit zich ook in de sterke partijen die fors geinvesteerd hebben in het bedrijf, tezamen meer dan 100 miljoen euro.

BitSight is eigenaar van Anubis Networks, een toonaangevende security intelligence organisatie die al veel cybercrimes heeft opgelost. BitSight gebruikt de technologie van Anubis Networks om malafide verkeer van en naar organisaties in kaart te brengen en zo de security te 'waarderen'.

Hoe werkt het?
BitSight security ratings bieden inzicht in de reputatie van een organisatie op het gebied van cybersecurity. Net zoals de kredietwaardigheid van organisaties, worden security ratings bepaald door analyse van publiekelijk beschikbare data. Hiermee kunnen organisaties proactief cybersecurity risico's identificeren, kwantificeren en beheersbaar maken in hun bedrijfsvoering.

In tegenstelling tot traditionele methodes op basis van periodieke audits en vragenlijsten, meet BitSight continu de performance van een organisatie op basis van security events en configuratie data. Door deze data gedreven methode is geen informatie van de organisatie zelf nodig. Hiermee kunnen organisaties de stap maken van periodiek naar continu risicomanagement op een efficiënte en effectieve wijze. 

Hoe gebruikt u het?
U kunt BitSight gebruiken op verschillende manieren:

  • U wilt uw eigen organisatie kunnen beoordelen op securityrisico's en kunnen vergelijken met soortgelijke organisaties
  • U wilt uw toeleveranciers beoordelen op hun securityrisico's en kunnen vergelijken met soortgelijke organisaties

Wellicht is het tijd om eens bij uw QSight IT account manager te informeren naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem contact op met QSight IT. Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.