/ / Check Point

Check Point 4 Stars Elite Partner

QSight IT is een gerenommeerde reseller van Check Point in Nederland en Check Point 4 Stars Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van Check Point firewalls en endpoint security is QSight IT uw IT security- en Check Point Software Technologies partner bij uitstek.

Check Point Firewall Specialist

Check Point is de gerenommeerde pionier op het gebied van firewall en VPN (virtual private network). Check Point FireWall-1 en VPN-1 waren in de jaren '90 de eerste firewall software-producten die direct op een server geïnstalleerd werden en out-of-the-box werkten.

Check Point Oplossingen

Het standpunt van Check Point: consolideer IT security! Consolidatie van data protection levert belangrijke voordelen op alle gebieden: controle, inzicht, beheer en kostenreductie. De oplossingen die Check Point daarvoor biedt zijn:

› Check Point Next Generation Firewall

› Check Point Endpoint Security

› Check Point Threat Prevention

› Check Point Cloud Security

Bescherm uw Netwerk 

Het is niet te vermijden dat elke organisatie vroeg of laat te maken krijgt met effecten van malware en malicious verkeer in één of andere vorm. Besmetting is moeilijk te voorkomen. Dat je als bedrijf of organisatie desondanks met succes de strijd tegen cybercrime kunt aanbinden bewijst de integratie van de Check Point security oplossingen.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door het jarenlange partnerschap met Check Point heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe IT security omgevingen. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie over Check Point

Zoekt u meer informatie over de implementatie, migratie of prijzen van Check Point Software Technologies oplossingen? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant van de pagina in en wij nemen snel contact met u op.

› Download hier het Check Point Security Report

Deel deze pagina
2016-security-report

Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.