/ / Cisco Systems

QSight IT is Cisco ISE partner. QSight IT en Cisco startten hun samenwerking in 1999, toen QSight IT haar eerste Cisco-gecertificeerde engineer (CCIE-er) opleidde. In 2012 werd QSight IT Silver Partner met als Cisco-technologiespecialisaties 'Borderless Networks' en 'UCT' (Unified Computing Technology). De Cisco ISE-status onderschrijft dat u bij QSight IT kunt rekenen op deskundig advies en tevredenheidsgarantie. Daarnaast biedt QSight IT kwalitatief uitstekende service en support en een professionele (op ITIL-principes gebaseerde) organisatie van processen.

Cisco Systems

Cisco Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan vijftig landen en levert IP-gebaseerde netwerkoplossingen en -apparatuur voor onder meer routing, remote access en LAN-switching. Qi ict is sinds 2012 gecertificeerd Silver Partner van Cisco Systems. Met meer dan 10 Cisco-gecertificeerde engineers, technical accountmanagers en accountmanagers benadrukt QSight IT haar focus op - en voortdurende investering in - technologische specialisatie. De organisatie is dagelijks paraat om Cisco-oplossingen bij bedrijven door heel Nederland te implementeren, optimaliseren en onderhouden.

Het portfolio van Cisco is zeer uitgebreid. Cisco-oplossingen variëren van SOHO-routers voor kleine kantoren en thuiswerkers tot complexe oplossingen voor infrastructuren van carriers, telecombedrijven en corporate enterprises. Hieronder een overzicht van toepassingen en bijzonderheden:

  •  Cisco levert firewalls, VPN-systemen en oplossingen voor betrouwbare netwerkbescherming en intrusion detection en prevention.
  •  In veel storage projecten implementeert QSight IT storage switches van Cisco om iSCSI en Fibre Channel apparatuur transparant te koppelen.
  •  De security appliances van Cisco maken gebruik van het geavanceerde operating system Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) Software.
  •  Het Cisco-assortiment bevat ook e-mail security solutions: hardware appliances, cloud delivery, managed appliances en hybride combinaties van appliances en cloud.
  •  Cisco is actief in de groeimarkt voor dedicated on-premises solutions voor middelgrote tot grote organisaties.
  •  De Cyber ​​Threat Defense Solution van Cisco helpt afwijkingen in het netwerk (anomalieën) en verdachte gedragingen die kunnen leiden tot schadelijke aanvallen sneller te ontdekken. Complexe, ongrijpbare threats kunnen maanden of zelfs jaren blijven hangen in een netwerk. Ze richten zich van binnenuit op het stelen van gegevens en het verstoren van processen. Cisco's Cyber ​​Threat Defense oplossing is ontworpen om nauwelijks detecteerbare geavanceerde cyber aanvallen tegen te gaan. Cisco heeft daarin Lancope's StealthWatch System geïntegreerd. Deze oplossing levert ongeëvenaard inzicht in gedragingen binnen uw netwerk.

Infralease voor Cisco-oplossingen

Wilt u graag een oplossing van Cisco aanschaffen en tegelijkertijd In samenwerking met IBM Global Finance biedt QSight IT u de mogelijkheid om infrastructurele oplossingen te leasen. Ook die van Cisco Systems, zoals de Cisco Cyber Threat Defense Solution. U leest er meer over op de pagina 'Infralease'.

Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

Deel deze pagina

Cisco Systems

Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.