/ / Commvault

QSight IT is Authorized Partner van Commvault. Commvault  is een onafhankelijk leverancier van 'Singular Information Management'-oplossingen. Commvault Simpana biedt oplossingen voor onder andere Backup & Restore, archivering, uitwijk, storage resource management, indexering en zoekoplossingen ('E-discovery') met een brede ondersteuning van Operating Systemen, storage hardware en applicaties.

Commvault

De centrale CommServe heeft één management , index en database-omgeving voor alle Commvault Simpana-onderdelen. Hiermee is Commvault Simpana een product dat, ondanks zijn grote functieomvang, eenvoudig te beheren is. De mate van integratie van de verschillende Commvault onderdelen is ook een belangrijke reden voor de Gartner Group om Commvault in hun magic quadrant rechtsboven te plaatsen met een groeiende lijn over de laatste jaren.
 
De Common Technology Engine (CTE) dient als interface richting alle functionaliteit die in de Commvault Simpana suite aanwezig is, dus niet alleen Backup, maar ook Storage Resource Management (SRM), Disaster Recovery, Datareplicatie, Information Lifecycle Management, Archivering Indexering / zoekfunctionaliteit en Compliancy.
De bekende Commvault Simpana backup producten zorgen voor noodzakelijke bescherming van uw data. Door technologieën als backup-to-disk en backup-to-disk-to-tape kan het backup en restore window aanzienlijk worden verkort. In combinatie met de gebruiksvriendelijke beheeromgeving wordt het eenvoudig om selectief data terug te halen.

Applicatie opties

Additioneel zijn nog vele applicatie opties verkrijgbaar voor Commvault Simpana, zoals voor Microsoft Exchange (o.a. restore van afzonderlijke e-mails), Microsoft SharePoint, SAP en databases (o.a. Oracle en Microsoft SQL).

Geautomatiseerde archivering van mail en files

Met de archiveringsoplossingen van Commvault File en Mailbox Archiver worden de meest voorkomende mail- en fileserverproblemen voorgoed verholpen. De File en Mailbox Archiver functionaliteit zorgt voor geautomatiseerde archivering van mail en files. Dit laatste is gebaseerd op policies.

Commvault benoemd als leider in het Gartner Magic Quadrant voor EIA in 2014. Bekijk hier het rapport van Gartner. Of download het gehele rapport onder aan deze pagina.

Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

Gerelateerde producten/oplossingen
Hier vindt u gerelateerde producten. 
Gerelateerde nieuwsberichten
Lees hier meer nieuws over:
Documenten(pdf)
Hieronder vindt u de PDF die u alle informatie geeft over het betreffende onderwerp
Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
pdf

Protection and Recovery with a modern approach to snapshot management

Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.