/ / F5 Networks

QSight IT is Gold UNITY Partner van F5 Networks: IT agility that drives business forward.

F5 Networks Application Delivery Control

F5 ondersteunt organisaties bij het creëren van een flexibele IT-infrastructuur die volledig in lijn is met hun bedrijfseisen. Met F5 oplossingen hebben bedrijven strategische controle over alle informatie, applicaties en oplossingen die binnen het netwerk worden aangeroepen: van client-apparatuur tot en met applicatieservers, dataopslag en alles daartussenin.

F5 levert hardware appliances en software oplossingen die er voor kunnen zorgen dat uw applicaties een betere beschikbaarheid krijgen en zorgen dat uw bepaalde applicatie sneller aangeroepen worden. Bijvoorbeeld door middel van load balancing voor (web)servers, of versnelling van ip-verkeer, zowel op lokaal niveau in een datacenter als op globaal niveau, als in de cloud.

Ook systemen die bescherming bieden tegen DoS, DDoS aanvallen en malware maken deel uit van het F5 portfolio, en verhogen de beschikbaarheid van uw applicaties.

F5 networks versnelt de aanroep van uw bedrijfskritische applicaties.
Hebt u een applicatiebeschikbaarheidsprobleem? F5 heeft de oplossing. F5 producten werken samen om applicaties te versnellen en zo snel mogelijk beschikbaar te maken.

F5 heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden met technology partners zoals Cisco, VMware, Microsoft, HP, Alcatel-Lucent, EMC, AirWatch en vele tientallen anderen.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van application delivery control oplossingen. Door het jarenlange partnerschap met F5 Networks heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van de complexe IT rond het versnellen van applicaties. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie
Zoekt u meer informatie over de implementatie, migratie of prijzen van F5 oplossingen of bent u op zoek naar een F5 specialist in Nederland? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant van de pagina in en wij nemen snel contact met u op.

Gerelateerde informatie
Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.
Videos
Hieronder vindt u een video die is gerelateerd aan bovenstaand onderwerp.
Documenten(pdf)
Hieronder vindt u de PDF die u alle informatie geeft over het betreffende onderwerp
Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.