/ / ForcePoint

QSight IT is de hoogst gekwalificeerde Forcepoint reseller in Nederland en Forcepoint Gold Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van Forcepoint (voorheen Websense) Web Security Gateways is QSight IT uw Nederlandse Forcepoint partner bij uitstek.

Forcepoint levert toonaangevende oplossingen op het gebied van geïntegreerde web-, data- en e-mailbeveiliging. De diverse oplossingen van Forcepoint ondersteunen organisaties bij het blokkeren van bedreigingen, beschermen van vertrouwelijke informatie en het afdwingen van Internet- en beveiligingsmaatstaven.
 

De Forcepoint 'Web Security Gateway' onderzoekt inkomende en uitgaande informatie, en beschermt bedrijven zo tegen dynamische malware via internet. Hierdoor wordt het verlies van vertrouwelijke gegevens tegengegaan en de productiviteit van werknemers verbeterd. De implementatie van TruHybrid™ ondersteunt toepassingen op locatie en SaaS-toepassingen, terwijl de gehele omgeving vanuit één enkele infrastructuur voor beleid en rapportage wordt beheerd.
 

Het portfolio van Forcepoint bestaat uit vier gebieden:
 

  1. Triton
  2. Web Security
  3. Email Security
  4. Data Security
     

Alleen Forcepoint combineert de drie elementen van content security (web, e-mail en DLP) om een oplossing te creëren die effectiever is dan losse elementen - en daardoor ook geld bespaart. Forcepoint biedt oplossingen in de vorm van: Hybride oplossing

  • Appliances
  • Security-as-a-Services
  • Software oplossing
  • Hybride oplossing

 
QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. QSight IT heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van Forcepoint.

Zoekt u informatie over de implementatie, migratie of prijzen van Forcepoint oplossingen? Neem dan contact op met QSight IT. Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.