/ / Hitachi Data Systems

QSight IT is Silver Partner van Hitachi Data Systems (HDS).

Hitachi Data Systems

QSight IT is Hitachi Data Systems reseller in Nederland en HDS Silver Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van storage en Hybrid Storage is QSight IT uw IT storage en Hitachi Data Systems partner bij uitstek.

Hitachi Data Systems biedt storage oplossingen van een zeer hoog kwaliteitsniveau waardoor betrouwbaarheid en schaalbaarheid van uw nieuwe storage omgeving gegarandeerd is. Door het innovatieve karakter van deze storageoplossingen zorgt HDS voor een duidelijke return on investment (ROI), return on assets (ROA) en realiseert daarmee aantoonbaar zakelijke impact.

QSight IT is expert in de implementatie van HDS oplossingen zoals:
-    Hitachi Data Systems Unified Storage
-    Hitachi Data Systems Hybrid Storage Systems
-    Hitachi Data Systems Cloud Services
-    Hitachi Data Systems Advanced data deduplication
-    Hitachi Data Systems Storage virtualization

Met zo'n 6.300 werknemers wereldwijd werkt Hitachi Data Systems in meer dan 100 landen en regio's. In Nederlands beschikt HDS over een European Distribution Center in Zaltbommel. Volgens IT-analist Gartner hoort HDS thuis in het leaders quadrant van hun Magic Quadrant, de top van de markt, met andere grote spelers als EMC en Netapp.

Samen met Hitachi hebben wij een aparte informatiepagina gemaakt over de mogelijkheden van de hybrid cloud in combinatie met Hitachi. Op deze pagina vindt u meer informatie hierover, en kunt u e-books en whitepapers over dit onderwerp downloaden.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van storage. Door het jarenlange partnerschap met Hitachi heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van data storage oplossingen. Hiernaast is er tijdens en na uw storage project een bijzondere aandacht voor onderhoud en support.

Zoekt u informatie over de implementatie, migratie of prijzen van Hitachi Data Systems oplossingen? Neem dan contact op met QSight IT. Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.