/ / ObserveIT

ObserveIT levert toonaangevende oplossingen op het gebied van People Auditing. De diverse oplossingen van ObserveIT ondersteunen organisaties bij het controleren van gebruikerssessies voor servers en werkstations.
 

ObserveIT neemt op, herhaalt en controleert gebruikerssessies. Het is een zogenaamde "People Auditing" tool voor servers en workstations. Naast het visueel opnemen van alle gebruikersinteractie met de server wordt ook gelijktijdig meta data opgeslagen. Hierdoor is het mogelijk om razendsnel specifieke gebruikersacties te achterhalen en zo nodig af te spelen. De ingebouwde rapportage functie is geheel customizable en maakt van ObserveIT een ideale audit tool. Vragen als: "Welke verschillende administrators hebben op een specifieke server ingelogd, wanneer en wat hebben ze uitgevoerd?" of "Welke acties heeft administrator X uitgevoerd op onze servers het afgelopen jaar?" of "Wat is er aan onze Active Directory set-up veranderd?" zijn nu in minuten overzichtelijk en duidelijk te beantwoorden.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. QSight IT heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van ObserveIT.

Zoekt u informatie over de implementatie, migratie of prijzen van ObserveIT oplossingen? Neem dan contact op met QSight IT. Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.