/ / Qualys

Met Qualys kunt u geautomatiseerd controleren of op het internet beschikbare patches en updates correct op uw systemen zijn geïnstalleerd.


Het opsporen en elimineren van kwetsbaarheden in uw netwerk is van groot belang voor de beschikbaarheid ervan. Immers, veel security incidenten worden veroorzaakt doordat in één van de stappen van het misbruik een kwetsbaarheid wordt gebruikt. Qualys beschikt over één van de meest uitgebreide Vulnerability Knowledgebases ter wereld, waardoor u continue inzicht heeft in de belangrijkste risico's in uw infrastructuur.

De Vulnerability Management tool van Qualys is een Software-as-a-Service oplossing: u hoeft hiervoor dus geen kostbare hardware aan te schaffen. Veel organisaties kiezen voor Qualys Vulnerability Management in plaats van het laten uitvoeren van een penetratietest. Een penetratietest heeft namelijk weinig waarde wanneer uw patchbeleid nog niet optimaal functioneert. Met Qualys Vulnerability Management kunt u dat eerst op orde brengen.

Het portfolio van Qualys bestaat uit vijf gebieden:
 

  1. Guard Vulnerability Management
  2. Policy Compliance
  3. PCI Compliance
  4. Web Application Scanning
  5. Malware Detection webgebaseerde hulpmiddelen
     

De QualysGuard Appliance maakt het mogelijk om deze webgebaseerde diensten van Qualys ook in het interne netwerk te gebruiken.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. QSight IT heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van Qualys.

Zoekt u informatie over de implementatie, migratie of prijzen van Qualys oplossingen? Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.