/ / Symantec

Ict-beveiliger Symantec heeft Blue Coat Systems overgenomen en is daarmee marktleider op het gebied van websecurity-oplossingen en staat ondermeer bekend om haar veelgeprezen proxy-oplossingen. 

Symantec
exploreIT-2017-thumb-260X180Explore IT partner

 

Niet voor niets benoemt Gartner's Magic Quadrant for Secure Web Gateway 2016 Symantec als marktleider.

QSight IT en Symantec
QSight IT en Symantec zijn partners vanaf  2004. Sinds 2009 is QSight IT BlueTouch Support  Partner. QSight IT was de eerste system integrator in de Benelux die deze exclusieve certificering van Symantecbehaalde. De titel is voorbehouden aan Elite en Premiere partners die kwalitatief hoogwaardige eerste- en tweedelijns technische support leveren aan Symantec-gebruikers. 

Oplossingen van Symantec


Secure Proxy
Voor elk solide beveiligingsconcept is een proxy server onmisbaar. Deze zorgt er bijvoorbeeld voor dat gebruikers vanuit uw netwerk geen directe verbinding kunnen opzetten met andere hosts op het internet. Al het internetverkeer wordt via de proxy server gecontroleerd. Symantec is de bedenker van de Secure Proxy. Dit is een systeem dat extra beveiliging toevoegt in de vorm van content security. Door alle gebruikers via een Symantec proxy te laten communiceren met Internet kan nauwkeurig worden bepaald wie, wanneer, wat mag doen. Dankzij uitgebreide policies kunnen gebruikers of groepen van gebruikers veilig gebruik maken van Secure One Services Support Partner Logo - created by CEB - not officialhet internet en wordt het risico op virussen en productiviteitsverlies beperkt.

WAN-optimalisatie
In aanvulling op het secure proxy concept biedt Symantec WAN-optimalisatie functionaliteit. Met deze technologie kan verkeer tussen vestigingen worden versneld en geoptimaliseerd, gebruik makend van technieken als bytecaching, objectcaching, TCP-optimalisatie en pre-fetching. 

Het Symantec portfolio biedt ook appliances voor DLP, Data Loss Prevention. Daarmee wordt potentieel verlies van data opgespoord en voorkomen. DLP beschermt data door dataverkeer binnen netwerken en systemen te scannen op onregelmatigheden. Ook beveiligt het data beter door het toepassen van regels voor gebruik.

Symantec Webfilter
Door een Symantec Webfilter toe te voegen kan op basis van categorieën zelfs heel selectief bepaald worden welke websites bezocht mogen worden. Met behulp van Symantec Reporter kan het internetgebruik worden vastgelegd in heldere rapporten, een gewaardeerde functionaliteit voor bijvoorbeeld gemeentelijke- en overheidsinstellingen. Schaalbaarheid is ook geen probleem, zo werkt bijvoorbeeld de gemeente Groningen met duizenden medewerkers via Symantec.

Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

 

Gerelateerde fabrikanten
Klik op een van de fabrikanten voor meer informatie.
Deel deze pagina

Symantec

Symantec

Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.