/ / VASCO

QSight IT is Premier Partner van VASCO. De zwakste schakel bij toegangsbeveiliging is nog altijd de mens: het gebruik van vaste (en dus kopieerbare) wachtwoorden staat bovenaan de lijst van beveilingsproblemen.

VASCO

Dat probleem kan opgelost worden door toepassing van tokens, zoals de Digipass-tokens van VASCO. De tokens van VASCO genereren voor elke keer dat een gebruiker toegang wil een nieuwe toegangscode. Naast de hardware zijn momenteel de soft-tokens voor o.a. iPhone- en Android-smartphones zeer populair.

VASCO beschermt uw transacties

Meer dan tien miljoen mensen wereldwijd gebruiken VASCO's gepatenteerde Digipass-beveiligingstechnologie om hun persoonlijke informatie en transacties te beschermen. Een groot voordeel van de VASCO-tokens is dat er op de client PC's (thuiswerkplekken, laptops etc.) geen speciale software hoeft te worden geïnstalleerd. De tokens kunnen worden toegepast bij IPsec VPN-clients, in standaard webbrowsers en natuurlijk binnen SSL VPN-oplossingen van bijvoorbeeld Check Point en Cisco. Centraal in het netwerk wordt dan een VASCO Identikey Server geïmplementeerd, die alle authenticatieverzoeken afhandelt van de remote access server, firewall, (SSL) VPN-gateway of webserver.

De VASCO Digipass is een snelle, veilige en kosteneffectieve oplossing. Kenmerken van Digipass:

  •  eenmalig, dynamisch wachtwoord elimineert zichtbaarheid van uw wachtwoorden op het internet;
  •  sterke authenticatie zonder gedoe;
  •  gemakkelijk te integreren, beheren en controleren;
  •  geen software-installatie nodig op PC van gebruikers;
  •  vermindert administratieve lasten (bijv. contactmomenten van helpdesk) doordat wachtwoorden niet verloren of vergeten kunnen worden.

Het gebruik van VASCO-tokens verhoogt de beveiligingsgraad van uw netwerk aanzienlijk. QSight IT implementeert onder andere de Digipass 260, Digipass GO6 en Digipass for Mobile bij haar klanten. QSight IT heeft een zeer lange relatie met Vasco. De roots van VASCO liggen in Brussel, en nog steeds vinden er veel activiteiten op het gebied van R&D, sales en logistiek daar plaats.

Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.