/ / Zscaler

Zscaler

Zscaler is een van de bouwstenen waarmee QSight IT vorm geeft aan haar cloud security strategie. Al enige tijd ondergaat de IT-beveiliging van organisaties een transformatie, veroorzaakt door de komst van mobiele apparaten, cloud-applicaties en sociale media. Terwijl traditionele beveiliging primair de impact probeert te beperken, wensen organisaties juist deze innovatie te omarmen, liefst met een superieure gebruikerservaring. Veilig, voor iedere gebruiker, op ieder device, waar ook ter wereld.

Zscaler heeft vanuit deze visie een cloud gebaseerde security oplossing gebouwd. Zscaler is een pure cloud provider met 100+ datacenters verspreid over de wereld worden en 12 miljoen gebruikers. Zscaler staat bij Gartner in het leaders quadrant.

De Cloud Sandbox en Cloud Firewall oplossingen biedt voor u:

  • Overal beveiligd
  • Kostenefficient, geen appliances, geen technisch beheer
  • Eenvoudig in gebruik, korte implementatietijd
  • Compliance en realtime rapportage
  • Wereldwijde clouddekking
  • IntelliGuard ready

Wat doet Zscaler?

Zscaler biedt organisaties websecurity voor haar gebruikers. Eén beleid, één console en één wereldwijd beveiligingsplatform. Zscaler verzekert haar klanten van een constante bescherming tegen geavanceerde bedreigingen, zero-day aanvallen alsmede gegevensdiefstal in een naadloze oplossing. 

 

 

Zscaler.png

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door de langdurige samenwerking met Zscaler heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe security projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van Zscaler.

Zoekt u informatie over de implementatie, migratie of prijzen van Zscaler oplossingen? Neem dan contact op met QSight IT. Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.