/ HPE Azure Private Cloud

HPE Azure Private Cloud

 
HPE_fabrikanten_logoDe HPE Azure Private Cloud (HPE APC) is dé hybride oplossing voor uw organisatie. Een unieke samenwerking tussen Microsoft, HPE, en onze zusterorganisatie inovativ heeft een volledig modulaire, kant-en-klare Azure Private Cloud oplossing opgeleverd. De HPE APC is een Microsoft Azure implementatie verzorgd door inovativ, op basis van Windows Server 2016 en Microsoft Azure Pack en een volledige hardware oplossing van HPE.
 
U bepaalt zelf wat er in de cloud staat en welke data on-premise blijft.  Zo biedt u uw gebruikers de voordelen van een cloud service, maar houdt u uw privacy-gevoelige data dichtbij. Bij HPE Azure Private Cloud betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Instappen is eenvoudig en betaalbaar. Met HPE APC krijgt u een gegarandeerde end-to-end oplossing.
Een Azure Private Cloud van Microsoft biedt u de voordelen van een snelle en gemakkelijke uitrol van servers en applicaties volgens het cloud-model, maar dan binnen uw eigen lokale omgeving.
 
Voor meer informatie over Azure Private Cloud kunt u de brochures downloaden, of maak direct een afspraak met ons, 015-88 80 44.
 
Documenten(pdf)
Hieronder vindt u de PDF die u alle informatie geeft over het betreffende onderwerp
Deel deze pagina
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.