/ Hoffmann Cybersecurity

Met ingang van 15 mei 2017 werken QSight IT en Hoffmann Cybersecurity samen en bieden zo een integrale propositie op het gebied van cybersecurity.

Hoffmann Cybersecurity

QSight IT en Hoffmann vergroten daarmee de organisatorische, menselijke en technische cyberweerbaarheid van gezamenlijke opdrachtgevers. Organisaties worden volledig ontzorgd op gebied van informatiebeveiliging zodat zij blijvend kunnen vertrouwen op hun processen, mensen en informatiesystemen.

Bedrijfsrecherche, riskmanagement en cybersecurity
Hoffmann is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot het grootste bedrijfsrecherche- en adviesbureau van Nederland. Bedrijfsrecherche, riskmanagement en cybersecurity zijn de core proposities van Hoffmann.

Hoffmann Cybersecurity Oplossingen
De visie van Hoffmann is dat effectieve informatiebeveiliging wordt gerealiseerd door een combinatie van maatregelen op het gebied van organisatie (beleid en processen), mens (gedrag en cultuur) en techniek. De oplossingen die QSight in combinatie met Hoffmann biedt zijn:

  • Awareness en gedragsbeïnvloeding
  • Pentesting
  • Security Architectuur advies
  • Forensic readiness
  • CISO ondersteuning en levering
  • Opstellen Informatiebeveiligingsbeleid
  • Opstellen risicoanalyse en cybersecurity roadmap
  • Cyberweerbaarheidsscan

Het bevorderen van cyberveilig gedrag
Juist in deze tijd is het belangrijk dat organisaties beter en sneller worden geholpen hun informatiebeveiliging op orde te brengen. De recente ransomware aanvallen leggen complete organisaties lam en toont aan dat het succes van de cybercrimineel afhankelijk is van twee aspecten: risicovol gedrag van medewerkers én kwetsbare computersystemen. Op deze twee gebieden versterken Hoffmann en QSight IT elkaar.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van het integraal bestrijden van factoren die van invloed zijn op uw informatie- en dataveiligheid. Door het jarenlange partnerschap met Hoffmann heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het ondersteunen van vele soorten organisaties in het creëren van cyberveilig gedrag.

Meer informatie
Zoekt u meer informatie over de cybersecurity oplossingen van QSight IT in combinatie met Hoffmann? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant van de pagina in en wij nemen snel contact met u op.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.