/ Zorg

Cure & care, privacy & systeemveiligheid, het koppelen van meerdere locaties en grote hoeveelheden data, toegang tot planningssystemen. Dat zijn maar een paar belangrijke onderdelen om rekening mee te houden bij ict infrastructuren in de zorgsector.

Uw zorg is onze zorg 

Planning en centrale organisatie zijn speerpunten bij het kosten-effectiever maken van bijvoorbeeld een zorginstelling of ziekenhuis. Bij ict in de zorgsector is kost-effectief management daarom een steeds belangrijker onderdeel van de algehele ict-infrastructuur.

Zorg-gerelateerde data: extra privacy gevoelig

Door de vele verschillende informatieverwerkende processen en de verschillende instellingen die binnen de zorg samenwerken, moet u ermee rekening houden dat alle opgeslagen data extra goed beveiligd is. Data in de zorg is verder vaak extra privacy-gevoelig. Een goed voorbeeld hiervan is het Electronisch Patiënten Dossier (EPD). 
 

QSight IT oplossingen en ict diensten voor de zorg

Onze experts realiseren storage en virtualisatie omgevingen en backup- en restore systemen voor zorginstellingen. Deze zorgen ervoor dat uw gegevens zo snel mogelijk beschikbaar zijn, met een zo hoog mogelijke uptime. Zonder in te leveren op veiligheid.
 

Kostenbesparen in zorg-ict zonder verlies van veiligheid en kwaliteit 

De zorg kenmerkt zich door een exponentiële groei van de hoeveelheid data waaronder beeldmateriaal, en door een grote verscheidenheid aan locaties. Een optimaal, veilig en kostenefficiënt netwerk van routers, switches en vpn-verbindingen tussen deze locaties is daarom van groot belang.
Firewalls en VPN's, authenticatie,Intrusion Prevention en DDoS bescherming zijn belangrijke bouwstenen voor een goede beveiliging van uw zorgomgeving.
En met Mobile Device Management heeft u sterke beheeromgevingen voor de mobile devices van uw werknemers.
 

Continu onderhoud

QSight IT onderhoudscontracten geven u de zekerheid dat u bij storingen snel weer in de lucht bent: vervangende apparatuur hebben wij standaard voor u op voorraad.
En wilt u dat wij ict infrastructuur voor u managen, dan doen we dat graag voor u. Ons QSight IT Remote Control Center waakt 24 x 7 over uw infrastructuur en lost storingen op voordat u ze in de gaten heeft. Changes worden in minimale tijd uitgevoerd. Zo ontzorgen wij uw zorg.
 
Wij kijken graag samen met u of uw exploitatiekosten omlaag kunnen zonder in te leveren op efficientie en kwaliteit. 
 

 

Gerelateerde informatie
Gerelateerde informatie
Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.
Gerelateerde nieuwsberichten
Lees hier meer nieuws over:
Deel deze pagina
Volg QSight IT op social
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.