/ inovativ
22-1-2016, 1:30 door

Samenwerking inovativ

Om nog beter aan te sluiten bij de eisen van deze tijd is QSight IT in 2014 een strategische samenwerking met inovativ aangegaan. De bedrijven zijn nauw gelieerd, waarbij inovativ diepgaande expertise van Microsoft inbrengt en QSight IT zorgt voor de 'fabric'. Dat levert een scala aan nieuwe mogelijkheden op voor opdrachtgevers.
 

Over inovativ

inovativ-logoInovativ spreek je uit als 'innovatief'. Een eigenwijze spelling voor een bedrijf dat zijn klanten op eigen wijze helpt aan duurzame en passende oplossingen. No nonsense, gewoon de realiteit. De consultants van inovativ adviseren opdrachtgevers, en migreren en implementeren zelf ook de oplossingen. Persoonlijk contact dus, gewoon zoals het hoort.
De missie van inovativ is het binnen het Microsoft portfolio leveren van kennis en diensten die van een dusdanige hoge kwaliteit zijn dat de klant maximaal tevreden is, inovativ erkent en waardeert in zijn oprechtheid, en geen zorgen (meer) heeft over zijn infrastructuur.
Inovativ wil dé Microsoft specialist zijn en een sparringpartner voor de klant. Dankzij diepgaande kennis van het Microsoft Portfolio en een intensieve samenwerking met Microsoft maakt het voor de klant het verschil.
 

Kijk voor meer informatie op: www.inovativ.nl

Deel deze pagina
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.