/ Installatie

In onze projectaanpak is continuïteit van levensbelang. Bij QSight IT realiseren we ons dat als geen ander. Daarom zetten we ons elke dag in om de continuïteit van onze klanten te waarborgen, zonder uitval van systemen, zonder technische belemmering, zonder downtime.

Installatie

Als het gaat om nieuw op te starten projecten of installaties zorgt QSight IT ervoor dat uw project zo snel mogelijk 'up and running' is. Dát is onze missie.

1.    De oriëntatiefase
2.    De uitvoeringsfase
3.    De opleveringsfase


De uitvoeringsfase of installatie
In de planning wordt met u ook een installatiedatum afgesproken. Op die dag(en) bezoekt de QSight IT engineer uw bedrijf om de benodigde apparatuur te installeren. Zoals u van QSight IT gewend bent, gebeurt dat in de gedachte van 'living uptime'. De QSight IT engineer zorgt er voor dat u minimale downtime heeft en u ongestoord uw werk kunt doen. Daarvoor heeft onze engineer de juiste eigenschappen. QSight IT engineers zijn mensen met een technische HBO-opleiding en vele jaren praktijkervaring.

Afhankelijk van de complexiteit en de apparatuur kan er soms achteraf nog wel fine-tuning nodig zijn, aan de hand van verzamelde gegevens.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.