/ Managed Secure Web Gateway

Managed Secure Web Gateway   

Met Managed Secure Web Gateway zijn organisaties in staat hun internetbeleid te implementeren en gebruikers te beschermen tegen internet-gerelateerde bedreigingen. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt, zoals URL-filtering, malware-bescherming en application control. Secure Web Gateways worden geïmplementeerd als een appliance in het netwerk (hardware of virtueel), als een cloud-dienst of in een hybride configuratie. Deze laatste bestaat uit een combinatie van appliances en cloud diensten. Internetbeleid kan voor de gehele organisatie, voor alle werknemers en alle locaties gelijke wijze gereguleerd worden door middel van een centrale policy. Naar wens maken wij afwijkende policies aan voor specifieke groepen gebruikers, bijvoorbeeld per land, vestiging of functie. In de dienst is het instellen van één e-mailalarm inbegrepen. Zo kunt u bijvoorbeeld een alarm instellen als gedurende een maand een vooraf ingestelde hoeveelheid internetverkeer wordt overschreden. Optioneel kan het aantal alarmen worden uitgebreid. Als optie bieden wij de mogelijkheid ook versleuteld verkeer te controleren, zodat een groter deel van het internetverkeer gereguleerd kan worden. U heeft volledige controle en inzicht door de periodieke rapportage die beschikbaar gesteld wordt via het QSight ITService Portal (OSP). De dienst is schaalbaar van enkele honderden tot duizenden gebruikers wereldwijd.

De voordelen van een Managed Secure Web Gateway:

  • Beperking van reputatieschade door ongewenst en/of inproductief gedrag van medewerkers op internet
  • Voorkomen van sancties door onwettig gedrag van medewerkers op internet
  • Besparen van kosten op internetverbindingen (bijvoorbeeld via satelliet) door regulering van bandbreedte-intensieve diensten zoals video
  • Voorkomen van kosten voor het opschonen van pc's nabesmetting met malware
  • Voorkomen van datalekken

Meer informatie

Heeft u vragen over dit IntelliDefense package of wenst u meer informatie, dan zijn de experts van QSight ITu graag van dienst. Neemt u dus gerust contact op, wij helpen u graag!

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.