/ Marnix Academie

De Marnix Academie is een HBO instelling voor leraren en nascholing in het basisonderwijs met 1200 studenten en 150 medewerkers. De Marnix Academie is al jaren klant van QSight IT en hebben al die tijd al een plezierige samenwerking. Lees hier in het kort meer over onze gezamelijke projecten.

Marnix Academie Utrecht

De Marnix Academie bestaat sinds 1984. En is gevestigd in Utrecht. De academie heeft een ruim aantal leslokalen. Naast de reguliere lokalen is er een moderne collegezaal met 134 zitplaatsen en een groot podium. Er zijn verder computerlokalen en vergaderzalen.
043
 
Marnix Academie & QSight IT
QSight IT  heeft o.a. meerdere locaties naadloos aan elkaar gelinked binnen het academiegebouw. Dit is gedaan met een redundante core en edge LAN & WLAN infrastructuur met een HA next generation firewall gebaseerd op Alcatel Lucent en Check Point.
 
Quote
Martijn van Laar, systeembeheerder vertelt: "We zijn al sinds 2002 klant van QSight IT en hebben altijd een goede relatie gehad. Een hele goede service is voor ons van doorslaggevend belang. Iedereen kan ''dozen'' schuiven, maar niet iedereen kan daar ook nog een goede service bij leveren".   
 
Meer weten?
Wilt u meer technische informatie over die project of bent u benieuwd of wij een dergelijk project voor u kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Hans Ruijgrok.

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.