/ Netwerkmeting

Vertraging en onderbrekingen op het LAN of WAN, applicaties die traag opstarten of niet snel reageren, een netwerk dat niet beschikbaar is. Dit zijn uitdagingen die QSight IT regelmatig tegenkomt. Een netwerkmeting van QSight IT analyseert uw netwerken en geeft u inzicht in deze problemen van uw netwerk.

Netwerkmetingen

kabel switch_BVS7297
Afhankelijk van het probleem wordt apparatuur gekozen die bij u in het netwerk wordt geplaatst. Dit kan apparatuur zijn die een langdurige meting uitvoert van bijvoorbeeld twee weken. Maar ook gedetailleerde informatie van een momentopname kan worden vastgelegd. Een langdurige meting toont voornamelijk trends in het netwerk, zoals gemiddelde en maximale doorvoersnelheid en piekmomenten op bepaalde tijden. Een momentopname zoomt diep en gedetailleerd in op protocollen en applicaties.


Ons advies voor uw netwerk
Een netwerkmeting vereist ook interactie met de gebruikers en/of netwerkbeheerders, aan de hand van de gebruikerservaring wordt door onze engineer bepaald hoe de netwerkmeting wordt uitgevoerd. In een rapport wordt de bron van de problemen beschreven en doen wij aanbevelingen zodat u tot een oplossing kunt komen. Naast het omschrijven van de problemen, worden deze gestaafd met grafieken, statistieken en feiten die uit de meting naar voren zijn gekomen.

Uw concrete oplossing
QSight IT heeft meerdere producten die problemen op het LAN of WAN voor u kunnen oplossen. Bandbreedtemanagers, caching of proxy appliances kunnen bijvoorbeeld problemen verhelpen.

 
Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.