Aerohive Q1 actie: koop 5 AP’s en krijg er een 6e gratis bij!

//Aerohive Q1 actie: koop 5 AP’s en krijg er een 6e gratis bij!

De Aerohive Wireless Access Points maken gebruik van de Aerohive Networks HiveManager. Dit cloud based network management systeem is speciaal ontworpen voor de configuratie van firmware upgrades en het monitoren van Aerohive access points, switches en routers. Deze user-interface vereenvoudigt de implementatie van Aerohive apparatuur aanzienlijk.

Daarnaast bieden Aerohive oplossingen grote voordelen op het gebied van beschikbaarheid, capaciteit en schaalbaarheid. De Total Cost of Ownership (TCO) is aanzienlijk lager dan bij WLAN-oplossingen van andere fabrikanten.

Aerohive Wireless Networking

Wireless networking is voor bedrijven een ‘hot topic’. Is het stabiel, schaalbaar en secure? De sterke groei van het fenomeen Bring Your Own Device (BYOD) vraagt om veel meer en betere WiFi-dekking dan ooit tevoren.

Door het jarenlange partnerschap heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van wireless netwerk infrastructuren (WLAN). QSight IT gebruikt de oplossingen van Aerohive om het beste resultaat te halen uit uw WiFi mogelijkheden. Hierbij is er tijdens en na de implementatie aandacht voor onderhoud en support van uw WiFi omgeving.

Start het nieuwe jaar met een netwerk uplift.
Voor nieuwe en bestaande klanten van QSight IT.

AP 122 en AP 250.

Promo en voorwaarden
2018-02-08T10:35:17+00:00 Categorieën: Nieuws|