Check Point CPX360 nieuws

//Check Point CPX360 nieuws

Op de Check Point CPX360 in Barcelona eind januari stond alles in het teken van Check Point Infinity.

Check Point Infinity Total Protection (release +/- mei/juni 2018)
Met Infinity Total Protection verzamelt Check Point al zijn beschermingstechnologieën, inclusief bijhorende hardware, in een bundel. Het betreft een abonnementsvorm met een vaste prijs per gebruiker per maand. De aanschaf van deze abonnementsvorm betekent concreet dat de gebruiker alle beschikbare Check Point producten (hardware, software & abonnementen) kan en mag gebruiken. Onder Infinity valt de hele IT-infrastructuur, van laptop, mobiele devices tot server en netwerk. Uiteraard zullen er voorwaarden aan ten grondslag liggen (onder andere qua gebruik/keuze van de appliances, etc..) deze zullen ten tijde van de lancering evenals de prijsstelling verder toegelicht worden.

Check Point CloudGuard IAAS / SAAS
Check Point heeft afgelopen week Check Point CloudGuard geïntroduceerd. In het kort komt het er op neer dat CloudGuard IAAS de nieuwe naam is voor het reeds langer bestaande Check Point vSEC. Check Point biedt vSEC oplossingen voor de beveiliging van virtualisatie en cloud infrastructuren. CloudGuard SAAS is een nieuwe cloud propositie en biedt naast de reeds bestaande Check Point Sandblast for Office365 functionaliteit een uitgebreide ondersteuning. Voor de beveiliging van diverse SAAS applicaties zoals Dropbox, Box, SalesForce. Threat Prevention met onder andere zero-day malware protectie en het voorkomen van account hijacking vormen de toegevoegde waarde voor de beveiliging van deze SAAS applicaties. In de update sessie van 5 maart staat we hier uitgebreid bij stil.

Check Point Smart-1 management appliances
Check Point heeft na de introductie van de nieuwe Smart-1 405 & 410 appliances in de 2e helft van 2017 afgelopen week een drietal nieuwe modellen toegevoegd aan de reeks. De modellen 525, 5050 & 5150 zijn de opvolgers van de 225, 3050 en 3150 management appliances. Er zitten geen verschillen in functionaliteit tussen de oude en nieuwe appliances modellen maar wel qua performance. De nieuwe modellen beschikken over sneller processoren en meer geheugen voor het leveren van betere en snellere prestaties.

2018-02-07T12:25:01+00:00 Categorieën: Nieuws|